Stiri cariera

Caut Angajator
Cresteri ale salariului minim si ale salariului mediu pe economie

Salariul mediu al angajatilor din Romania a crescut cu 4,1% fata de luna octombrie a anului 2012 si cu 21% fata de octombrie 2008, ajungand la suma de 1.615 lei net in luna octombrie 2013, asa cum arata datele publicate de Institutul National de Statistica. Cele mai mari valori ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in domeniul intermedierilor financiare (3829 lei).

Beneficiile unui loc de munca temporar

Un studiu realizat in octombrie 2013 de Asociatia Romana a Agentilor de Munca Temporara (ARAMT)  in randul membrilor acesteia scoate in evidenta ca numarul persoanelor care au fost angajate in regim de munca temporara in 2012 este aproape dublu (52.000) comparativ cu anul 2010 (29.926).

ELSA Bucuresti organizeaza conferinta ,,Tu ce stii din ce se stie despre tine?
Stiri cariera

ELSA Bucuresti va invita miercuri, 4 decembrie si joi, 5 decembrie 2013, in intervalul orar 10:00 – 17:30, in Sala Senatului a Palatului Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti, la un alt eveniment din aria IFP ( International Focus Programme), Conferinta “Tu cate stii din ce se stie despre tine?”.

Inscrie-te gratuit pana maine, 30 noiembrie la Workshop Sessions – Managementul Proiectelor

30 de tineri au ocazia sa ia parte la o noua sesiune de training Workshop Sessions, organizata de Akcess, cu sprijinul BRD Groupe Societe Generale. Participarea la acest eveniment este gratuita, tinerii care doresc sa participe putand sa aplice pana pe 30 noiembrie pe site-ul proiectului.  

Ultima saptamana in care te poti inscrie la Career Innovation Week

In perioada 13-16 noiembrie, la Hotel Caro din Bucuresti, are loc cea de a 3-a editie a proiectului de cariera si inovatie pentru tinerii talentati din Romania, Career Innovation Week. La editia din aceasta toamna estimam ca se vor inscrie peste 2 000 de studenti, absolventi si masteranzi. Dintre acestia vor fi selectati 800 de finalisti pentru zilele proiectului.  

Career Innovation Week continua!

Saptamana trecuta, in perioada 13-16 noiembrie 2013, la Hotel Caro din Bucuresti a avut loc Career Innovation Week. Dupa 3 zile de workshop-uri, studii de caz si sesiuni de discutii cu reprezentantii companiilor din: Finance & Banking, Sales & Marketing si IT & Telecom, evenimentul va continua azi, 20 noiembrie, la Ploiesti, cu ziua dedicata Research & Engineering.

ELSA Oradea ti-a pregatit o serie de evenimente

ELSA Oradea organizeaza mai multe evenimente in aceste zile, evenimente cu tematici diversificate, deschise si catre studenti la alte specializari dar nu numai. Miercuri, 13 noiembrie, incepand cu ora 18.00 in sala S 110 din cadrul Facultatii de Drept a Universitatii din Oradea va avea loc evenimentul de tipul Lawyers at work (L@W) in cadrul caruia avocatul Razvan Doseanu va sustine o conferinta pe tema relatiei dintre...

Drepturile lucrătorilor temporari

In prezent, numerosi europeni sunt angajati ca lucratori temporari – cu alte cuvinte, sunt angajati de catre agentii, care ii detaseaza ulterior In companii. Acest sistem reprezinta un model de angajare flexibil care raspunde nevoilor reale ale pietei muncii. Legislatia europeana sporeste protectia lucratorilor temporari stabilind norme minime aplicabile in intreaga Uniune Europeana.

ADVICE DĂ STARTUL LA RECRUTARE PENTRU TOATE DEPARTAMENTELE
Stiri cariera

Advice, prima organizatie studenteasca adresata pasionatilor de industria creativa din tara, a dat startul la inscrieri pentru toate departamentele.

Criminalitatea infantila – sfarsitul copilariei?
Stiri cariera

ELSA Iasi va invita miercuri, 20 noiembrie 2013 la evenimentul „Criminalitatea infantila – sfarsitul copilariei?” desfasurat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Facultatea de Drept, amf. Paul Demetrescu (I.1) in intervalul ora 14:00.