Stiri cariera

Caut Angajator
ASCIG recruteaza voluntari de 5 *****!

Scopul nostru este sa aducem valoare societatii in general, dar in special mediului studentesc din care faci parte. Avem forta unei armate, si pentru ca o armata are nevoie intotdeauna de noi recruti, nu ai vrea sa fii TU unul dintre ei? Completeaza formularul de inrolare pana la 21 octombrie 2011 pe www.ascig.ro si devino un voluntar de 5 *****!

Asociatia Studentilor Economisti din Romania recruteaza pentru o studentie la SUPERLATIV!

Vrei ca perioada studiilor sa insemne mai mult decat cursuri, seminarii, sesiune si sa o transformi intr-o experienta unica? Asociatia Studentilor Economisti din Romania da startul campaniei de recrutare si indeamna tinerii interesati de dezvoltarea lor sa aplice pana pe 14 octombrie pentru o studentie la superlativ.

Cate facultati din lume poti sa vizitezi intr-o singura zi?

Grupul Educativa organizeaza pe 22-23 octombrie la Bucuresti si pe 25 octombrie la Cluj RIUF, cunoscut si ca Romanian International University Fair.      

O traditie de succes Incepe a 5-a editie a proiectului AIESEC University

AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari asociatii internationale conduse de tineri, a dat startul proiectului AIESEC University. In perioada 28 septembrie - 7 octombrie 2011, tinerii sunt invitati sa participe la conferinta care le va oferi sprijinul si informatiile necesare pentru conturarea unui viitor din punct de vedere profesional.  

YPC si ANST lanseaza editia a III-a a proiectului Young Professionals Academy!

Young Professionals Club in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret da startul programului de dezvoltare personala Young Professionals Academy.      

Connection - conferinta internationala pe tema inovarii sociale

roPot organizeaza in perioada 13 – 16 octombrie 2011 Connection, conferinta internationala pe tema Inovarii Sociale in Europa Centrala si de Est.

Brain Trainer Romania 2011

In perioada 18-24 septembrie 2011, la complexul turistic Cheile Gradistei Fundata, va avea loc proiectul international ”BrainTrainer”, organizat in premiera in Romania. Proiectul este finantat de Comisia Europeana prin programul ”Tineret in Actiune”. Scopul propus de membrii VWI ESTIEM Bucuresti este acela de a le oferi studentilor straini, pe langa training-urile cu caracter strict educational,...

Castigatorii concursului Targul online HiPo.ro pentru absolventi

In perioada 16 iunie - 15 august 2011, pe HiPo.ro a avut loc un concurs ce iti oferea sansa ca, in schimbul completarii peste 50% a unui CV nou, sa castigi premii si sa beneficiezi la maxim de oportunitatile HiPo.ro. Vezi lista castigatorilor    

PRIME - altfel la Adfel

PRIME Romania, singura asociatie a studentilor la relatii publice si comunicare, va fi prezenta miercuri, 17 august, la Club Fabrica din Bucuresti pentru a participa la Ziua Culturala din cadrul festivalului de publicitate neconventionala ADfel.

Inscrie-te in Scoala de Vara PC World

PC Word Romania te invita si anul acesta intr-o experienta profesionala de exceptie: Scoala de vara PC World Technology Tour 2011.