Stiri cariera

Caut Angajator
Ce vor sa studieze romanii in strainatate si de ce s-ar intoarce in tara

Studiul EDUCATIVA derulat la ultima editie a RIUF cu ajutorul a 3.444 de respondenti arata ca motivele principale ale tinerilor romani care pleaca la studii in strainatate sunt A) Oportunitatile sporite de peste hotare, fie ele educationale sau de cariera, B) Invatamantul de calitate şi C) Acumularea de experienta profesionala internationala.

Adauga noi skill-uri CV-ului tau

In ziua de astazi, calculatorul a devenit un element esential in mediul de munca, indiferent de pozitia pe care lucrezi. In aceasta idee a fost creat centrul de training Line Education Center: pentru a-ti oferi cursurile necesare de ati pune la punct cat mai repede si eficient cunostintele de IT. Cursurile LEC care vor incepe in perioada urmatoare sunt:

O noua editie Start Up your Idea

 Daca ai o idee de start-up, dar fara un plan de afaceri bine conturat, GRASP te provoaca sa participi intre 17 si 19 februarie 2012 la o noua editie Start Up Your Idea.

Employability in Higher Education

British Council Romania, in colaborare cu Link Education And Practice (LEAP, lanseaza Student Policy Forum, in zilele de 23 si 24 februarie 2012, la hotel Howard-Johnson Bucuresti. Studentii, alaturi de consilieri in cariera, profesori, angajatori si reprezentanti ai institutiilor de invatamant, sunt invitati sa participe la o serie de discutii despre actualul context economic, angajabilitate si politici educationale...

Vasile ANDRIAN a fost numit partener in cadrul Grupului Mazars, fiind al doilea roman care accede in aceasta functie

Vasile ANDRIAN (37 ani), coordonator al departamentului de audit si consultanta financiara (Audit & Financial Advisory) in cadrul companiei de audit si consultanta Mazars, a devenit cel de-al doilea partener de nationalitate romana al organizatiei internationale.

Skype-ing through Crisis PR

Daca esti pasionat de networking sau vrei sa-ti pui in practica abilitatile de limba engleza, atunci nu rata acest eveniment sub forma unui seminar online ce pune in discutie PR-ul de criza.

CERN ofera internship-uri si programe de cercetare pentru studenti

Studentii romani au ocazia de a se inscrie si a lucra in una din cele mai cunoscute organizatii mondiale de cercetare. Astfel, pentru anul 2012, Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara ofera studentilor posibilitatea de a accesa mai multe programe de formare si de a incepe o cariera in domeniul stiintei.  

Scoala de IT, un weekend pentru cariera ta!

PC World Romania si Asociatia eXpertilor in Tehnologia Informatiei anunta demararea proiectului: un weekend la munte – Scoala de IT.

PRIME Romania iti aduce webinarul: Skype-ing through Crisis PR

PRIME Romania, singura asociatie a studentilor la relatii publice si comunicare, anunta desfasurarea conferintei “Skype-ing through Crisis PR”, care va avea loc joi, 19 ianuarie, incepand cu orele 18.30, la Orange concept store. Persoanele interesate sa participe la eveniment se pot inscrie la adresa inscrieri@primeromania.ro pana pe data de 18 ianuarie, orele 23:59.

Unilever a lansat competitia Unilever Game

Unilever a lansat Unilever Game pe 23 Noiembrie 2011! Timp de 4 saptamani vei calatori prin lumea plina de aventuri a brandurilor Unilever. Iti vei dezvolta abilitatile de business rezolvand probleme reale cu care te-ai putea confrunta lucrand in diverse departamente din cadrul companiei.