Stiri cariera

Caut Angajator
Somajul din Europa este cauzat de lipsa de calificare adecvata

Companii precum Microsoft, PayPal, Fujitsu, Google, TeamNet etc. creeaza mii de locuri de munca in tari marcate de o rata de somaj aproape de un nivel record, insa numarul de persoane calificate pentru posturile respective este insuficient.      

400 de noi locuri de munca la EBS Romania

Compania EBS Romania planuieste sa angajeze in 2014 aproximativ 400 de persoane. Cu 620 de angajati in cele 6 centre pe care le detine in Romania (Cluj-Napoca, Bucuresti, Sibiu, Brasov, Timisoara si Iasi), EBS Romania cauta, in prezent, 50 de persoane pentru posturi de specialisti IT, atat juniori, cat si seniori.

Compania aeriana FLYNAS recruteaza in Cluj
Stiri cariera

Operatorul aerian arab, FLYNAS, recruteaza personal de bord in Cluj-Napoca. Stirea a fost facuta publica printr-un comunicat de presa al RSC Consulting, reprezentantul in Romania al companiei MECCTI Ldt. Sambata, 18 ianuarie va avea loc o noua selectie, asta dpa ce in luna mai 2014 au fost recrutate 23 de persoane din Romania.

TeamNet International: 150 de noi locuri de munca in 2014

Grupul TeamNet International, format din TeamNet, TeamNet Dedalus, TeamNet Engineering si Ymens doreste sa angajeaza anul acesta 150 de persoane, iar pana in 2016 sa atinga o cifra de afaceri de 100 mil euro.

Companii cu planuri de angajare in urmatoarele luni

Sfarsitul anului 2013 si inceputul anului 2014 se anunta a fi perioade bune pentru tinerii profesionisti care sunt in cautarea unui loc de munca. Cele mai mari centre de externalizarea creeaza sute de locuri de munca, atat in Bucuresti, cat si in marile orase din provincie, iar companiile de retail – lider pe piata din Romania, isi propun o crestere a productivitatii si, implicit, a echipelor de lucru.    

Cele mai stresante si cele mai putin solicitante locuri de munca

Societatea americana CareerCast a stabilit, in urma studiului The least stressful jobs of 2014, care sunt locurile de munca cele mai stresante, dar si cele mai putin solicitante in anul 2014.

Premii in valoare de 400.000 Euro pentru dezvoltatorii de aplicatii mobile

Comisia Europeana sustine dezvoltatorii de aplicatii mobile si ofera burse in valoare totala de 400.000 Euro prin intermediul unui concurs organizat de Campus Party si jurizat de inginerii de la FI-WARE.

LeWeb 2013 Paris: The Next 10 Years

LeWeb, cea mai cunoscuta conferinta internationala dedicata antreprenorilor din mediul digital, a inceput la Paris. Daca sunteti in cautare de metode care sa va propulseze afacerea, daca doriti sa castigati atentie din partea presei sau sa generati the next Big Idea, intre 10 si 12 decembrie aveti sansa sa intalniti cele mai importante persoane ale anului din domeniu

Vodafone va muta 250 de posturi din Germania in Romania

In incercarea de a reduce costurile, Vodafone va muta 250 de pozitii din Germania in Romania. O parte dintre operatiuni vor continua sa fie monitorizate din Germania, dar posturile de supraveghetori de retea vor fi aduse in Romania.    

Evoline angajeaza 200 de oameni in centrele din Cluj si Targu Mures

Evoline, furnizor de servicii IT, a fost de curand achizitionat de Accenture si urmareste angajarea a 200 de persoane pana la sfarsitul anului 2014. Compania dezvolta solutii software pentru domeniile industrie si automatizari si aplicatii web pentru terminale mobile.