Ai toate motivele sa devii membru VIP Romania

Organizatia Voluntari pentru Idei si Proiecte a inceput o noua sesiune de recrutare si cauta studenti plini de initiativa, pe care sa-i dezvolte personal si profesional in directia in care isi doresc.

VIP Romania stie ca nevoile de dezvoltare ale studentilor sunt diverse. Nu exista un singur motiv pentru care sa aplici la o organizatie de studenti. Cand vine vorba de VIP, cautarea unui mediu care sa-ti defineasca studentia, indiferent ca esti in anul I, II, III sau esti la master, genereaza mai multe rezultate: diversitatea de domenii in care poti sa te dezvolti, contactul cu profesionisti, lucrul cu oameni care iti impartasesc pasiunea, proiecte de traditie pe care le organizezi. Intrebarile legate de experienta, nou, aventura, prietenie, dar si de dezvoltare profesionala isi au raspunsurile strans legate de VIP.

Cele patru comunitati de sub umbrela VIP dezvolta an de an proiecte, adevarate oportunitati atat pentru membrii organizatori, cat si pentru participanti. Business Club le ofera entuziastilor cu idei de business contact cu lumea afacerilor si ii ajuta sa-si dezvolte o mentalitate antreprenoriala, pregatindu-i, astfel, sa se lanseze. International Affairs constituie mediul care formeaza studentii pasionati de diplomatie si relatiile internationale. Econosofia e comunitatea care iti arata ca nu iubesti degeaba macroeconomia si care te ajuta sa o intelegi pe deplin si prin practica, nu doar din manuale. Nu in ultimul rand, Leadership Development o sa iti asigure resursele care iti sunt necesare pentru a deveni un lider.

Indiferent de comunitatea in care alegi sa te implici, ai de ales intre 6 departamente pe care te poti specializa: Fundraising, Marketing, PR, HR, Financiar, Online.

Pentru cei care vor sa cunoasca organizatia pe viu, membrii VIP sunt de gasit intre 1-18 octombrie la standul din ASE, cladirea Mihai Eminescu.

Formularul de aplicare, alaturi de alte informatii despre organizatie se gasesc pe www.vipromania.ro. Ca sa fii la curent cu noutatile, urmareste si pagina de Facebook. Deadline-ul de aplicare este 18 octombrie.

Va recomandam si:

Become one of the Hilti Leaders of the Future. Discover GROW @Hilti Graduate Program

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?