Stiri cariera

Caut Angajator
INSCRIERE - Metamorphosis, dezvoltare organizationala prin intuitie, 24 - 25 aprilie 2014

Vino pe 24 si 25 aprilie la Metamorphosis - Program de leadership prin intuitie unde regizorul Dan Vasile iti povesteste si iti arata cum sa pui in practica tehnici care te vor ajuta sa te adaptezi oricarei situatii de leadership cu care te confrunti si sa-i gasesti solutiile optime. 

Peste 3400 de joburi te asteapta la Angajatori de TOP Bucuresti

Saptamana viitoare, pe 4-5 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc editia cu numarul 16 a celui mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP. Editia din aceasta primavara este cea mai mare din ultimii 5 ani. Evenimentul reuneste 100 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15 000 de vizitatori, ajungand astfel la dimensiunile inregistrate inainte de criza economica.  

A 6a editie a proiectului Changemakers - ASER

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) desfasoara in aceasta primavara cea de-a  VI-a editie a proiectului Changemakers. Studentii din ASE, SNSPA si Universitatea Bucuresti au sansa de a acumula cunostinte despre diferite concepte cu caracter social precum anteprenoriatul social, anteprenoriatul transformational, cu scopul de a cunoaste mai bine domeniul social din Romania si de a avea cunostintele...

Intel ofera 11 pozitii de internship pe perioada verii

Pasionat de solutii software pentru platforme mobile sau dispozitive integrate (embedded)? Intel organizeaza cea de-a doua editie a programului Intel Summer Experience, in cadrul caruia vor fi recrutati 11 studenti din anii I, II si III de la facultati cu profil tehnic.    

Saptamana viitoare, pe 14-15 martie, are loc Angajatori de TOP Timisoara

Saptamana viitoare, pe 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara va avea loc editia cu numarul 4 a celui mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP. Editia din aceasta primavara reuneste 40 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 5000 de vizitatori.

Vineri si sambata Angajatori de TOP ajunge la Iasi.

Peste 1000 de oportunitati de cariera, 30 de companii participante si in jur de 5000 de vizitatori sunt asteptati la cel mai mare targ de cariera din Iasi. In perioada 21-22 martie, la Atrium, Palas Mall Iasi va avea loc editia locala a targului de cariera – Angajatori de TOP.    

Cariera ta poate incepe la Orange: Internship in Resurse Umane, Corporate Communication, Financiar, Vanzari, Relatii Clienti.

Programul Orange First Step continua si in 2014 si mareste lista celor 5600 de studenti si masteranzi care s-au inscris la editiile precedente. Cei care vor sa participe, trebuie sa se inscrie pana pe 22 martie si sa isi aleaga orasul in care vor sa faca practica. Departamentele care primesc studenti pe tot parcursul lunii aprilie 2014 sunt : Resurse Umane, Corporate Communication, Financiar, Vanzari, Relatii Clienti.

Endava angajeaza 100 de oameni pentru sediul din Cluj

Endava planuieste, pe langa cei 500 de angajati pe care ii are in sediul din Cluj, sa mai angajeaze inca 100 de oameni. Vino maine, 13 martie si participa la cea de-a cincea editie Open Day organizat de companie pentru studentii si absolventii care doresc o cariera in domeniul IT.  

Cum a fost in prima zi la Angajatori de TOP Timisoara

Astazi, la Timisoara, a avut loc prima zi a celui mai important eveniment de cariera dedicat studentilor si tinerilor profesionisti - Angajatori de TOP. Vezi in imagini cum a fost in prima zi si pregateste-ti CV-ul pentru maine, 15 martie. 40 de companii te asteapta cu peste 1350 de oportunitati de cariera.    

Continental planifica extinderea la 4000 de angajati in Sibiu

Compania germana Continental, producatoare de echipamente electronice pentru industria auto, continua extinderea in Sibiu, planificand sa ajunga la 4000 de angajati in anii urmatori. Aceasta va deschide o noua hala de aproximativ 7000 de metri patrati, pentru centrul de dezvoltare si cercetare de la Sibiu, oferind, astfel spatiu de munca pentru inginerii care vor fi angajati in urmatorii ani.