Stiri cariera

Caut Angajator
ASAFFFORM
Stiri cariera

ASAFF propune o saptamana de educatie non-formala pentru dezvoltarea tinerilor, oferind o alta viziune asupra viitorului pentru ca nu conteaza cat de pregatit esti pe partea de “hard skills”, daca nu poti transmite eficient celor din jur acest lucru. 

Stagii de practica la Primaria Sectorului 6

Urmand exemplul Guvernului, care a lansat un program de internship pentru 170 de tineri, Primaria Sectorului 6 invita studentii de la specializarile Administratie Publica, Stiinte Politice, Managementul Public, Sociologie, Asistenta Sociala, Psihologie si Comunicare sa isi faca stagiul de practica in administratia publica locala a sectorului.

Telekom Innovation Contest: concurs pentru cei cu idei inovative

Esti antreprenor cu idei inovative? Faci parte dintr-o echipa de studenti creativi sau ai pus bazele unui start-up si cauti parteneri? Aplica la Telekom Innovation Contest pana pe 11 aprilie si pune-ti ideea in practica!

Atitudinea antreprenoriala promovata de National Meeting 2014 la Bucuresti

  JADE Romania organizeaza National Meeting ‘14 sub forma unei conferinte. Tema abordata in aceasta editie este atitudinea antreprenoriala. Evenimentul va avea loc in Bucuresti si isi propune sa reuneasca cei mai buni Junior Entrepreneurs din Romania si nu numai. Ceea ce vrem sa realizam este sa cultivam atitudinea antreprenoriala printre studentii romani cu ajutorul specialistilor in domeniu care vor tine...

SuPORTing - Proiect AsdMARK
Stiri cariera

Pe data de 16 aprilie 2014, in intervalul orar 17.00- 19.00, la Sala Sporturilor Iasi, va avea loc a VI- a editie a evenimentului SuPORTing, organizat de Asociatia Studentilor din Domeniul Marketingului (AsdMARK).

Concurs de tranzactionare virtuala cu premii substantiale organizat de Bursa de Valori Bucuresti

Bursa de Valori Bucuresti organizeaza o competitie de tranzactionare virtuala – BVB Invest Quest, dedicata celor care doresc sa se intreaca in tranzactionarea virtuala de actiuni; concursul are ca scop educarea investitorilor. Aceasta are la baza o platforma educationala ce cuprinde 20 de seminarii desfasurate la nivel national, in perioada 14 aprilie – 13 iunie.

Cursuri de AutoCAD, Inventor si programare CNC, pentru studenti

Pana la data de 6 aprilie 2014 te poti inscrie la cursurile de AutoCAD 2D, Inventor si programare strung CNC, in cadrul celei de a XI-a editii a Centrului de Training Tehnic.

Sondaj LSRS 2014. Studiile in strainatate si intoarcerea acasa

  Sondajul se adreseaza tuturor studentilor si absolventilor romani cu experienta de studiu in strainatate. LSRS isi propune sa afle ce anume i-a determinat sa studieze in strainatate, cum evalueaza experienta lor de peste hotare si care sunt perspectivele lor profesionale pe termen mediu si lung. Cautam, totodata, sa descoperim cum se raporteaza tinerii romani din strainatate fata de intoarcerea in Romania. 

Continental angajeaza inca 1000 de persoane pe posturi de inginer software si hardware, mecanic, tehnician, electrician, operator de linie sau mecanic de intretinere

Grupul german Continental planifica o marire a numarului de angajati cu 1.000 de persoane pana la sfarsitul anului 2014. Membrii noi ai echipei pot alege orasul in care doresc sa lucreze, putand opta intre Timisoara, Sibiu, Iasi, Brasov, Nadab si Carei. Compania cauta: inginer software sau hardware, mecanic, tehnicieni, electricieni, operatori de linie sau mecanici de intretinere.

Inscrie-te la Google Online Marketing Challenge

Google Online Marketing Challenge reprezinta o competitie dedicata studentilor in cadrul careia acestia au oportunitatea de a realiza campanii online de marketing, utilizand Google Adwords si Google+. Avand la dispozitie un buget de 250 dolari, acestia vor avea de derulat, timp de trei saptamani o campanie.