Stiri cariera

Caut Angajator
Deutsche Bank va angaja 500 de persoane in noul centru tehnologic din Bucuresti

Pana la finalul lunii iunie 2014, Deutsche Bank va inaugura in Bucuresti un nou centru global de tehnologie, unde va crea aplicatii software. Astfel, pana la jumatatea acestui an, acest nou sediu va avea 100 de angajati, urmand ca numarul acestora sa fie de 5 ori mai mare pana in 2016.

Rata somajului a crescut la 7,2%, in conditiile in care sunt aproximativ 31.000 de locuri de munca vacante

In trimestrul IV al anului 2013, rata de ocupare a populatiei apte de munca (15 – 64 de ani) a crescut fata de cea inregistrata in trimestrul corespunzator din anul precedent (+0,2%), insa a scazut fata de cea inregistrata in trimestrul anterior (-1,5%), ajungand la 59,5%, informeaza Institutul National de Statistica.

EY Romania angajeaza 70 de absolventi pentru departamentele de Audit, Asistenta Fiscala si Juridica si Asistenta in Tranzactii

Absolventii interesati sa lucreze in departamentele de Audit, Asistenta Fiscala si Juridica si Asistenta in Tranzactii pot aplica pentru un loc de munca in cadrul EY Romania, pe parcursul celor 2 luni de recrutare online din aceasta primavara.      

Orange angajeaza 300 de tineri

Cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, Orange Romania, va angaja pe parcursul acestui an 300 de persoane, in special pentru magazine si pentru departamentul de relatii cu clientii.

Program de internship pentru 170 de tineri in cadrul Guvernului Romaniei

Si anul acesta, guvernul continua programul de internship organizat intr-o prima editie anul trecut. In 2014, toate ministerele si departamentele reprezentate in Guvern vor fi parte a programului si vor primi peste 170 de tineri, pe parcursul a doua luni.      

Cele mai accesate job-uri din ultima saptamana pe HiPo.ro

Te tinem la curent cu cele mai accesate job-uri HiPo.ro din ultima saptamana. Intra si afla despre locurile de munca populare, dar si despre job-urile care au fost trecute cu vederea. Tine astfel evidenta angajatorilor si a industrilor preferate in randul candidatilor HiPo.ro.      

Dream Big - Proiectul care transforma pasiunile in afaceri de succes

Dream Big este proiectul studentilor care imbina contraste: viseaza, dar cu o doza de realism, sunt bine organizati, dar creativi si care au o pasiune pe care vor sa o modeleze in spirit antreprenorial. Asociatia Studentilor Economisti din Romania organizeaza cea de a IV-a editie a acestui proiect, care se remarca prin finalitatea sa inedita: perioada de mentorat alaturi de o persoana de succes din mediul economic romanesc.      

Curs deschis pentru studenti si specialisti in Marketing si Comunicare sustinut de Universitatea Sheffield

Prezentarea va aborda tema “Understanding Consumers by Studying Lifestyle” si va fi sustinuta de un profesor international pe 8 aprile 2014 la Hotel Hilton in Bucuresti. Participarea este gratuita dar necesita pre-inscriere online.        

Huawei angajeaza 200 de persoane anul acesta si doreste sa ajunga la 1000 de angajati pana in 2018

Desi compania facuse, initial, estimari de crestere a numarului de angajati mult mai optimiste, cresterea numarului de angajati la nivel local, pana la 1000 de persoane, este un semn bun pentru piata fortei de munca din Romania. In luna iulie 2013, Huawei spera ca va ajunge la 1.000 de angajati pana la sfarsitului anului 2013 si la 1.200 de persoane pana in decembrie 2014.

Principalele centre IT din Romania

Din ce in ce mai multe companii de IT recunoscute la nivel mondial isi deschid birouri in Romania, atat datorita  absolventilor si profesionistilor foarte bine pregatiti, care cunosc limbi straine (90% dintre profesionistii IT din Romania cunosc limba engleza), cat si datorita costurilor reduse, comparativ cu Europa de Vest, SUA sau Asia