Stiri cariera

Caut Angajator
Teamnet sustine ideile inovatoare prin programul Teamnet Innovation Drivers

Teamnet sustine ideile inovatoare prin programul Teamnet Innovation Drivers, care colecteaza cele mai inovatoare idei si le transforma in realitate. Daca te simti inovator, prezenta-ti ideea de proiect, iar echipa Teamnet te va ajuta sa il dezvoltati si sa obtii finantarea necesara pentru punerea acestuia in aplicare. Acest program este dedicat atat studentilor, masteranzilor sau doctoranzilor, cat si cercetatorilor,...

GEFCO Romania a lansat si anul acesta o noua editie a programului de internship pentru studentii straini

Grupul de transport si servicii de logistica, GEFCO Romania, a lansat si anul acesta o noua editie a programului de internship pentru studentii straini. In cadrul acestuia,10  studenti de la universitati din afara Romaniei au ocazia sa efectueze stagii de practica in cadrul companiei. Astfel, acestia experimenteaza rolul de angajat intr-o companie multinationala, in departamentele operational, vanzari, controlul...

2.600 de persoane au fost disponibilizate anul trecut de marii constructori romani

Atat investitiile publice, cat si cele private in constructii au cunoscut un declin major in anul 2013, ducand la disponibilizarea a un sfert din personal. Marile companii de constructii cu actionariat romanesc, printre care Hidroconstructia sau Straco Grup, au renuntat la 2.600 de angajati.

Universitatea din Bucuresti organizeaza stagii de practica pentru studentii interesati de PR si Jurnalism

Universitatea din Bucuresti organizeaza stagii de practica in proiectul Aniversarii a 150 de ani de existenta. Astfel, Serviciul de Relatii Publice al Universitatii din Bucuresti ofera, incepand cu luna mai, stagii de practica pentru studentii pasionati de jurnalism si relatii publice.    

Sute de locuri de munca la Continental, Dona sau Alstom

Marile companii cu sediu in Romania au inceput implementarea strategiilor de business pe acest an. Pe langa programele de internship disponibile in aceasta perioada, Continental, Alstom sau farmaciile Dona scot la concurs nenumarate pozitii.    

SAP isi tripleaza numarul de angajati la sediul din Cluj

Societatea germana SAP Consulting, specializata in dezvoltarea de aplicatii informatice pentru afaceri, si-a deschis un sediu la Cluj-Napoca, pe care intentioneaza sa il transforme in cel mai mare centru de consultanta IT din Romania.

LSRS da startul celei de-a doua editii SMART Internships

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LRSR) da startul celei de-a doua editii SMART Internship, intre 25 aprilie si 25 mai. Liga anunta oficial lista institutiilor publice in cadrul carora tinerii care studiaza in strainatate se pot inscrie pentru stagii de practica pentru vara acestui an.    

SNSPA da startul celei de-a 4 editii a SNSPA Internship Fair

Centrul de Consiliere si Orientare Profesionala (CeCOP), din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA), da startul celei de-a 4 editii SNSPA Internship Fair (SIF), in zilele de 5 si 6 mai, la Muzeul National de Istorie.    

20.000 de noi locuri de munca la Cluj Innovation City

Cluj Innovation City este un proiect de dezvoltare urbana integrata, care va crea aproximativ 20.000 de noi locuri de munca in urmatorii 15 ani.    

Zitec ofera 16 pozitii de internship pe dezvoltare web si testare software

Pana pe data de 15 mai ai ocazia sa aplici pentru una din cele 16 pozitii de internship oferite de Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online. Programul de internship se va desfasura in perioada 1 iulie-31 octombrie 2014, candidatii putand aplica pentru tehnologiile de programare web in PHP, Drupal, Magento, Ruby on Rails, .NET sau pe testarea aplicatiilor software.