Stiri cariera

Caut Angajator
Test Camp – eveniment dedicat pasionatilor din domeniul testarii

Pe 31 Mai, la Iasi, Hotel Ramada, va avea loc Test Camp, eveniment dedicat tuturor celor pasionati de domeniul testarii. Evenimentul a fost creat din dorinta de a reuni comunitatea de testari din Iasi, pentru a impartasi informatii si pentru a face schimb de idei pe aceasta zona.  

Reduceri studenti

Cardul ISIC este un card international de REDUCERI si recunoscut in 120 de tari in care economisesti mai ales la: bilete de avion, cazare, muzee, teatre si alte obiective turistice, precum si la cumparaturi, restaurante sau cluburi. In Romania iti poti face ISIC daca esti: elev (min12 ani), student, masterand sau doctorand, cu conditia sa fii la zi!                                            

Internship in inginerie matematica la PTC

Daca esti pasionat de inginerie si iti doresti o experienta intr-o multinationala unde ai putea sa colaborezi cu echipe de nivel european, programul de internship in inginerie matematica oferit de PTC este o oportunitate excelenta.

Angajatorii verifica profilurile de Facebook, LinkedIn sau Twitter

52% dintre specialistii in recrutare din Romania verifica profilurile de Facebook ale candidatilor, 8 din 10 considerand ca profilurile de Facebook si LinkedIn joaca rolul unei carti de vizita.

Bucharest Summer University 2014: 10 – 24 august

In perioada 10 – 24 august 2014 se va desfasura scoala internationala de vara: Bucharest Summer University, eveniment organizat de Academia de Studii Economice din Bucuresti, Asociatia Absolventilor ALUMNI ASE si Universitatea Studentilr Academiei de Studii Economice din Bucuresti (USASE).

Athenee Palace Hilton Bucharest anunta lansarea editiei 2014 a evenimentului Careers@Hilton Live

Athenee Palace Hilton Bucharest anunta lansarea editiei 2014 a evenimentului Careers@Hilton Live: Youth in Hospitality Month. “Careers@Hilton Live: Tineri in domeniul Ospitalitatii” joaca un rol important in Hilton Worldwide. Ne-am propus ca pana in anul 2019 sa cream oportunitati pentru 1 milion de tineri.  

Consultanta de afaceri oferita gratuit antreprenorilor si managerilor la IMM ReStart, Brasov

Cel de-al 3-lea eveniment din seria „IMM ReStart – Resurse si consultanta pentru dezvoltare”, organizat de Doingbusiness.ro, va avea loc marti, 20 mai 2014 in Brasov - Hotel Kronwell. Evenimentul reuneste experti, traineri si manageri specializati in identificarea celor mai eficiente solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor si isi propune sa vina in ajutorul antreprenorilor care cauta sfaturi practice,...

Peste 20 de companii te asteapta la RAU JOB FAIR 2014

 Peste 20 de companii de top din domeniile turism, finanÈ›e-bănci, IT È™i juridic te aÈ™teaptă pe 13 MAI între 10:00-17:00 în holul principal al Universității Româno-Americane la RAU JOB FAIR 2014.   Evenimentul presupune È™i desfășurarea în paralel a unor workshop-uri tematice  

Burse doctorale si postdoctorale CommScie pentru stiinte exacte, stiinte sociale, umaniste si economice

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, in parteneriat cu Universitatea ,,Petru Maior” din Targu Mures si Universitatea Bucuresti anunta scoaterea la concurs, in perioada aprilie-mai 2014, a 48 de pozitii de cercetatori postdoctorali si a 102 pozitii de cercetatori inmatriculati la doctorat cu frecventa in cadrul Scolilor Doctorale din cadrul celor 3 universitati, in domeniile D1 - stiinte exacte...

Accace angajeaza 10 contabili pana la sfarsitul anului

Accace, una dintre principalele companii de externalizare si consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est, isi mareste echipa din Romania cu inca 10 experti contabili. In prezent, compania are peste 250 de angajati la nivel de grup.