PTC isi va dubla numarul de angajati in centrul din Bucuresti in 2 ani

Dupa o dezvoltare discreta, dar sigura, compania americana de software PTC si-a propus extinderea centrului din Romania cu inca 100 de angajati. Motivele au fost pregatirea buna in domeniul tehnic al romanilor si abilitatile bune de comunicare in limbi straine.

„Am vrut sa deschidem un centru in Europa si am ales Romania din mai multe motive, cum ar fi apropierea de centrul continentului si abilitatile romanilor de a vorbi bine mai multe limbi straine, dar si faptul ca exista universitati bune cu profil de inginerie. Am facut o lista cu cinci tari din regiune - Romania, Bulgaria, Polonia, Ucraina si Rusia, pe care le-am vizitat. Am avut o serie de criterii precum abilitatile oamenilor, costuri, stabilitatea tarii, mediul de afaceri, taxele si impozitele percepute si prezenta universitatilor. Romania s-a dovedit a fi cea mai buna alegere din toate aceste puncte de vedere“

                                                                                Barry Cohen, vicepresedinte al PTC care se ocupa de strategia companiei.

In  prezent, compania are 100 de angajati in Romania, insa planuieste sa dubleze numarul acestora in 2 ani. Viitori angajati pot opta pentru diferite divizii, deoarece PTC are mai multe departamente in Romania, de la finante si vanzari, la inginerie si suport.  Cu un numar de 70 de clienti pe plan local PTC are in portofoliu, printre altii, Lufkin Industries, Mkita EU, Emerson, subsidiara locala a Continental Automotive si Compa SA.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI