Stiri cariera

Caut Angajator
Statul acorda ajutor financiar societatilor care creeaza 20 de noi locuri de munca

Guvernul va suporta costurile salariale ale unei firme care creeaza 20 de noi locuri de munca, timp de 2 ani, in limita salariului mediu brut pe economie, conform unui proiect de hotarare de guvern, publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

P&G a lansat 3 programe de internship in 3 orase din Romania

Procter & Gamble a dat startul programelor de Internship in Bucuresti, Timisoara si Ploiesti: Summer Internship Bucharest, Manufacturing Internship – Process Engineer – Timisoara si Engineering Internship Urlanti Plant (Ploiesti). Acestea sunt destinate instruirii candidatilor pe diverse arii ale business-ului P&G, oferindu-le acestora posibilitatea de a lucra pe proiecte reale intr-un mediu multicultural!

Bosch va deschide o noua fabrica in Jucu si va crea noi locuri de munca

Compania Bosch, prezenta in 4 orase din Romania: Bucuresti, Blaj, Cluj si Timisoara, are in prezent un numar de 2.000 de angajati. Aceasta va deschide noua fabrica de la Jucu pe 9 mai 2014. Grupul german a recompensat fabrica din Jucu cu premiul “Automotive Electronics Speed Award”, pentru viteza construirii, munca in echipa si dedicarea aratata de angajatii Bosch.

Ce domeniu va crea 4.000 de locuri de munca in urmatorii 2 ani

Companiile de servicii de externalizare pentru afaceri vin in Romania pentru ajutoarele de stat pe care le primesc pentru deschiderea de noi facilitati si crearea de locuri de munca, iar in urmatorii doi ani noii veniti pe piata locala ar urma sa angajeze minim 4.000 de persoane.    

Obiectiv - despicam fotografia-n patru!

Organizatia studenteasca Voluntari pentru Idei si Proiecte anunta inceprea celei de-a doua editii a proiectului Obiectiv, un proiect cu o structura unica, realizat din pasiune pentru fotografie si grija pentru omul din spatele aparatului. Obiectiv este o scoala de fotografie ce pune accentul pe latura pragmatica a acestui domeniu si pe incurajarea tinerilor fotografi sa investeasca in pasiunea lor pentru a deveni profesionistii...

Webhelp planuieste sa angajeze 150 de vorbitori de limba franceza in Ploiesti

Webhelp ofera oportunitati de cariera in domeniul BPO pentru candidatii ploiesteni care dovedesc un nivel avansat de limba franceza si aptitudini de comunicare. Persoanele interesate pot alege sa lucreze in regim full time, dar si part time, pe baza unui contract de munca pe perioada nedeterminata.  

General Assembly Bucharest 2014 - More than a GAthering!

  Intre 25 Aprilie si 2 Mai va avea loc editia 33 a evenimentului General Assembly of Board of European Students of Technology - o organizatie studenteasca non-profit si non-guvernamentala prezenta in 96 de universitati tehnice din 33 de tari din Europa. Adunarea va fi organizata de grupul local BEST din Universitatea POLITEHNICA Bucuresti si va reuni peste 400 de studenti din cele mai prestigioase universitati...

AEGEE-Bucuresti va invita la cea de-a IX-a editie QUEST-iunea Bucuresti

  In perioada 9-10 Mai 2014, AEGEE-Bucuresti organizeaza QUEST-iunea Bucuresti, un eveniment dedicat studentilor pasionati de comunicare. Initiat de Asociatia Studentilor Europeni AEGEE-Bucuresti, evenimentul isi propune cresterea interesului tinerilor pentru obiectivele turistice din orasul in care locuiesc, precum si crearea unei retele de studenti pasionati de descoperirea Bucurestiului.     

Office Depot va angaja la Cluj 100 de oameni

Office Depot, lider global in livrarea de produse, servicii si solutii pentru spatiile de lucru si-a extins zona biroul cu inca 700 mp si planuieste sa mai angajeze inca 100 de persoane care sa sprijine operatiunile europene ale companiei.   

E.ON angajeaza 300 de oameni in centrul din Cluj

E.ON planuieste sa angajeze aproximativ 300 de persoane in centrul de servicii situat in Cluj. Cu o cifra de afaceri de peste 1 mld euro, grupul german are deja peste 250 de angajati. Compania urmareste ca in urmatorii 2 ani sa obtina personalul necesar. Candidatul ideal are experienta in contabilitate sau HR si competente lingvistice solide.