Stiri cariera

Caut Angajator
Unilever Engineers League

Unilever, unul dintre cei mai mari si importanti producatori de bunuri de larg consum din lume lanseaza competitia Unilever Engineers’ League, ce are la baza un studiu de caz real din zona de productie.      

Targul de joburi Angajatori de TOP ajunge in Timisoara, Iasi si Bucuresti

Cu o traditie de 8 ani, Angajatori de TOP a demonstrat ca este cel mai important eveniment dedicat profesionistilor si studentilor aflati in cautarea unui job. Incepand cu anul 2006, evenimentul este unul de referinta pentru piata de resurse umane, concentrand un procent semnificativ din oferta locurilor de munca prin participarea celor mai importante companii din Romania.  

Teaching Iasi recruteaza!
Stiri cariera

Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING”, organizeaza o noua sesiune de recrutari la care te poti inscrie pana pe 5 martie 2014! Inscrie-te si ai sansa sa ne cunosti! Va fi dragoste la prima vedere. Alaturi de TEACHING ai posibilitatea sa te implici in realizarea unor proiecte, sa coordonezi o echipa,  sa rezolvi task-uri respectand termene limita, sa te descurci in situatii...

Internship in domeniul relatiilor internationale

3 Seas Institute ofera stagii de practica, cu durata de 4 luni si cu obiectiv de cercetare in domeniul relatiilor internationale, vizand regiunea Eurasiei.

BearingPoint isi dubleaza numarul de angajati din Romania

Una dintre cele mai importante firme de consultanta in management si tehnologie din Europa, BearingPoint, planuieste ca in 2014 sa isi dubleze numarul angajatilor din birourile din Bucuresti si Sibiu.

CGS angajeaza 250 de persoane cunoscatoare de limbi straine

Furnizorul de solutii de outsourcing Computer Generated Solutions (CGS) scoate la concurs 250 de job-uri, pentru cunoscatorii de limbi straine (engleza, franceza, spaniola, germana, italiana si olandeza), dar si pentru vorbitorii de limba romana.

Institutul de Fizica Atomica de la Magurele face angajari

Institutul de Fizica Atomica de la Magurele cauta specialisti in fizica, care sa se implice in proiectul celui mai puternic laser din Lume – European Light Infrastructure – Nuclear Physics (ELI-NP).

Hidroelectrica angajeaza manageri

Cel mai mare producator de energie din Romania, Hidroelectrica, a inceput procesul de recrutare a viitorilor membri ai Directoratului companiei.

Internship-uri internationale prin programul Global Internship Program de la AIESEC

AIESEC, organizatie internationala prezenta in peste 2400 de universitari din 124 de tari, ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita prin Global Internship Program.

Liderii de maine isi inspira cariera la LEADERS School

Fundatia LEADERS te invata si anul acesta cum sa-ti depasesti limitele. Prinde curaj si inalta-te la cea de-a 13-a editia a LEADERS School intre 30 martie - 5 aprilie la Predeal! Dovedeste ca vrei sa fii un lider si primavara aceasta si tu poti invata de la cei mai buni! La LEADERS School vei descoperi cu adevarat ce inseamna o scoala de leadership, alaturi de ceilalti 29 de participanti. Lectiile de viata...