Stiri cariera

Caut Angajator
Unilever a lansat competitia Unilever Game

Unilever a lansat Unilever Game pe 23 Noiembrie 2011! Timp de 4 saptamani vei calatori prin lumea plina de aventuri a brandurilor Unilever. Iti vei dezvolta abilitatile de business rezolvand probleme reale cu care te-ai putea confrunta lucrand in diverse departamente din cadrul companiei.    

Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate inscrierile continua!

Studenţi romani cu rezultate deosebite in plan academic și extra-curricular sunt incurajaţi sa se inscrie pana pe 15 decembrie in competitia “Premiile LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate”.        

De sarbatori ofera un cadou educational celor dragi!

In luna decembrie a acestui an, tinerii pasionati de IT&C pot oferi si primi drept cadou vouchere valabile la cursurile Academiei Credis.

Mazars - on the move

Mazars - avansari, noiembrie 2011

Global opportunities for young professionals at the High Flyers Event

On 12th & 13th December Careers International is organising a recruitment event for high-potential graduates and early career professionals. The High Flyers Event will take place in Brussels, Belgium.

Personalităţi din domeniul educaţiei jurizează competiţia Premiile LSRS pentru Excelență Academică n Străinătate

Bucureşti, 15 decembrie 2011. Tinerii interesaţi să participe la competiţia “Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate” se mai pot înscrie până astăzi, 15 decembrie, ora 24. În acest moment, 120 de studenţi români din întreaga lume şi-au trimis candidaturile pentru una dintre secţiunile propuse,...

PR Tea & AD Cookies prezinta Noptile pentru Cultura

PRIME Romania va invita la cea de-a XXIV-a editie a PR Tea & AD Cookies cu tema “Noptile pentru cultura”. Evenimentul, adresat atat studentilor, cat si celor interesati de domeniul relatiilor publice si al publicitatii, va avea loc marti, 29 noiembrie ora 18:30, la Carturesti Institutul Francez.  

DaAfaceri te cheama la DAfiesta pentru copii

Asociatia Studenteasca DaAfaceri  continua traditia proiectului umanitar „DAfiesta pentru copii”, menit sa aduca bucuria sarbatorilor de iarna si pentru copiii cu diferite greutati. Evenimentul consta intr-o seara nemaipomenita de street dance care se va petrece pe data de 21 decembrie la Club Vivid.

Adauga noi skill-uri CV-ului tau

In ziua de astazi, calculatorul a devenit un element esential in mediul de munca, indiferent de pozitia pe care lucrezi. In aceasta idee a fost creat centrul de training Line Education Center: pentru a-ti oferi cursurile necesare de ati pune la punct cat mai repede si eficient cunostintele de IT. Cursurile LEC care vor incepe in perioada urmatoare sunt:

Case Study `11: competitia solutiilor ingenioase

  Studentii din toate universitatile din tara sunt asteptati sa isi dovedeasca abilitatilede munca in echipa, ingeniozitate sau spirit analitic in fata reprezentantilor unor companii importante de pe piata economica romaneasca. Marti,13 decembrie 2011, la Rin Grand Hotel Bucurestide langa Carrefour Vitantis (strada Vitan-Barzești nr. 7D), asociatia studenteasca din Universitatea Politehnica Bucuresti,...