Stiri cariera

Caut Angajator
Gigantul Schlumberger urmareste noi angajari in perioada urmatoare

Grupul Schlumberger, cel mai mare furnizor la nivel global de tehnologie si solutii pentru companiile de petrol si gaze a declarat ca va continua angajarile si a luat contact cu marile centre universitare din tara pentru a-I recruta pe viitorii angajati.      

SAP angajeaza la Cluj: 70 de persoane in urmatorii doi ani

SAP AG reprezinta unul dintre marii producatori mondiali de software si tehnologie pentru afaceri. Subsidiara locala, SAP Romania, incepe un nou program de recrutare in cadrul centrului de consultanta Nearshore Delivery Center – NSC din Cluj-Napoca.    

Rata de ocupare a tinerilor a fost de 25,3% in trimestrul al treilea al anului 2013

Potrivit Institutului National de Statistica (INS), rata somajului in trimestrul III al anului 2013 a scazut cu 0,5 procente, de la 7,5% la 7%. Rata de ocupare a populatiei cu varsta cuprinsa intre 20 – 64 de ani este de 65,1%, la o distanta de 4,9 procente fata de tinta nationala de 70% stabilita in contextul Strategiei Europa 2020.

PTC isi va dubla numarul de angajati in centrul din Bucuresti in 2 ani

Dupa o dezvoltare discreta, dar sigura, compania americana de software PTC si-a propus extinderea centrului din Romania. Motivele au fost pregatirea buna in domeniul tehnic al romanilor si abilitatile bune de comunicare in limbi straine.

Da carierei tale directia potrivita cu ACCA

Daca ai avut vreodata indoieli privind viitorul tau intr-un domeniu financiar-contabil, poti sa incetezi acum. Daca obtii calificarea ACCA, cea mai ceruta calificare internationala de business, cam toate usile companiilor din toata lumea iti sunt deschise.    

Inspire Group cauta 5 interni

Inspire Group cauta 5 studenti dornici de a reusi  in plan profesional, pentru a-i sprijini in procesul de acumularea de experienta si in dezvoltarea intelectuala.

Transforma creativitatea in business: Antreprenor in Industrii Creative
Stiri cariera

Daca esti interesat de arta, fotografie, muzica, film, teatru, design sau orice al domeniu din insustriile creative, esti asteptat marti, 17 decembrie 2013, incepana cu ora 10.00, la conferinta “Antreprenor in Industrii Creative”, ultimul eveniment al proiectului national “Promovarea Antreprenoriatului in Domeniul Industriilor Creative”.

Europol face angajari pe salarii de minimum 4.500 Euro

EUROPOL (Oficiul de Politie al Uniunii Europene) face angajari la Haga, pe posturi recompensate cu minimum 4.500 Euro. Indiferent de job-ul pentru care aplica, candidatii trebuie sa demonstreze ca vorbesc fluent 2 limbi ale Uniunii Europene.

Top 10 cele mai bune universitati care produc specialisti IT in Romania

In perioada 18 noiembrie – 9 decembrie 2013 pe platforma testeITOnline s-a desfasurat concursul Challenges for Programmers, dedicat studentilor si masteranzilor de la facultatile tehnice IT&C din toata tara. Pe baza rezultatelor pe care studentii le-au obtinut la teste, s-a stabilit topul celor mai bune 10 universitati care produc specialisti IT in Romania.

300 de job-uri noi in vestul tarii la inceput de 2014

Producatorul german de componente auto Hella continua planul de dezvoltare inceput in iunie 2013 si planuieste ca pana in mai 2014 sa isi mareasca efectivele de personal cu 300 de oameni in fabricile din vestul tarii, recrutand pentru domenii precum IT, design si dezvoltare de produs, financiar, dar si achizitii si logistica. Hella Romania are puncte de lucru in Timisoara, Arad, Craiova, Lugoj si Ghiroda.