Stiri cariera

Caut Angajator
9.212 candidati au fost recrutati in urma editiilor Angajatori de TOP Bucuresti

Editia cu numarul 16 a celui mai mare eveniment de recrutare, Angajatori de TOP va avea loc in Bucuresti in perioada 4-5 aprilie, la Sala Palatului. Cu o traditie de 8 ani, numarul si diversitatea oportunitatilor oferite de companii de top dar si continutul de calitate al conferintelor au transformat Angajatori de TOP in cel mai relevant proiect de profil din piata.  

Consulting Days - totul despre o cariera in consultanta

Consulting Days isi propune sa identifice tineri cu potential, cu rezultate academice deosebite, expunere internationala, implicare in proiecte extracurriculare sau membrii in ONG-uri studentesti care isi doresc sa lucreze in domeniul consultantei: Accounting, Audit, Taxe, Legal, IT sau Management Consulting.

Afla ce companii participa la Angajatorii de TOP Iasi!

Editia cu numarul 3 a celui mai mare targ de cariera Angajatori de TOP va avea loc in Iasi in perioada 21-22 martie, in Atriumul Palas Mall. Cu o traditie de 7 ani, evenimentul se desfasoara pentru a treia oara la Iasi, prima editie avand loc in anul 2008, iar cea de-a doua in toamna anului 2013. De aceasta data, evenimentul va reuni 30 de companii, angajatori activi din Iasi si peste 5000 de vizitatori.  

Afla care sunt Angajatorii de TOP in Timisoara!

Editia cu numarul 4 a celui mai mare targ de cariera Angajatori de TOP va avea loc in Timisoara in perioada 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri. Dupa editia din 2008, cel mai mare eveniment de cariera revine la Timisoara. De aceasta data, evenimentul va reuni 40 de companii multinationale, dar si angajatori importanti care activeaza pe plan local.

Stefanini angajeaza peste 100 de specialisti IT Software si suport tehnic

Furnizorul de servicii informatice Stefanini cauta peste aproximativ 60 de specialisti in suport tehnic si 50 pe dezvoltare software. Specialistii IT Software vor fi in principal programatori .NET, Java, PL/SQL, ABAP, Sieble, SharePoint sau pe asigurarea calitatii.

Salariile angajatilor romani - competitive fata de cele din Europa Centrala si de Est

Grafton Recruitment, una dintre companiile de top din Europa in materie de recrutare, a realizat un studiu privind nivelul salariilor din Europa Centrala si de Est in anul fiscal 2013/2014. Studiul Grafton releva schimbarile care au loc in domenii precum: IT si telecomunicatii, farmaceutic si sanatate, inginerie si productie, logistica si achizitii, servicii bancare si financiare, contabilitate si asigurari, vanzari si marketing,...

Zilele Coca – Cola HBC in ASE!

In perioada 11-13 martie, Coca-Cola HBC Romania te invita la Zilele Coca-Cola HBC in ASE! Daca esti student in an terminal sau masterand si iti doresti sa iti incepi cariera intr-un mediu multinational, esti asteptat sa afli cum poti deveni manager Coca-Cola HBC in trei pasi, direct de la  reprezentantii companiei.

SAP Romania a lansat platforma de e-learning Academy Cube si pentru studentii si absolventii din Romania

SAP Romania, subsidiara locala a producatorului german de solutii software de business a lansat platforma de e-learning Academy Cube si pentru studentii si absolventii din Romania.  Prin intermediul acesteia, tinerii care sunt in cautarea unui loc de munca pot afla despre diverse oportunitati de lucru in diferite companii din Europa si, de asemenea, pot beneficia de training-uri avansate, care ii vor ajuta sa obtina...

Astazi este ultima zi in care te mai poti inscrie la Consulting Days

Saptamana viitoare, pe 18 martie, are loc Consulting Days, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti. Deadline-ul de aplicare s-a prelungit pana astazi - 12 martie, iar cei interesati se pot inscrie pe www.hipo.ro, accesand platforma dedicata evenimentului.

Mieschke Hofmann und Partner (MHP), divizie Porche, deschide primul birou din Romania in Cluj-Napoca si angajeaza 40 de persoane

Mieschke Hofmann und Partner (MHP), detinuta in proportie de 80% de gigantul german Porsche va deschide primul birou din Romania in Cluj-Napoca.  MHP este o agentie de consultanta in IT si management al proceselor pentru industria automotive infiintata in 1996 in Germania.