Stiri cariera

Caut Angajator
Business Organization for Students organizeaza cea de-a doua editie JobArena

  JobArena iti croieste stofa candidatului ideal. JobArena este un eveniment marca Business Organisation for Students care isi deschide portile arenei  in perioada 7-9 mai, cu scopul de a impartasi studentilor sau proaspetilor absolventi insight-uri si sfaturi utile pentru obtinerea unui job.       

Ballantine’s Academy cauta candidati pentru 10 pozitii de Whisky Expert

Ballantine’s Romania da startul programului de recrutare pe Facebook Ballantine’s Academy. Programul consta intr-o aplicatie inovativa adresata celor care isi traiesc viata dupa filozofia “Stay True”: sunt originali, consecventi si siguri pe ei in orice context. Astfel, brand-ul va recruta 10 absolventi de onoare ai Academiei, care vor primi titlul de Whisky Expert.  

Cautam viitorii tineri manageri Coca-Cola HBC

Anul acesta, lansam cea de-a treia editie a programului de Management Trainee Coca-Cola HBC adresat studentilor in ultimul an si absolventilor: „Destination: management”. Cautam tineri talentati si proactivi, permanent preocupati de dezvoltarea lor personala si profesionala si care isi doresc sa se alature echipei noastre.

Subventii pentru angajarea absolventilor din promotia 2014

Ministerul Fondurilor Europene va lansa o schema minimis pentru sustinerea angajarii tinerilor absolventi ai anului 2014, fie ei elevi sau studenti. Astfel, absolventii isi pot gasi un loc de munca, deoarece companiile care vor angaja absolventi de liceu sau de facultate vor beneficia de subventii.      

Summer Internship Program la Skanska

Iti doresti un program de internship in Leasing sau Marketing? Aplica acum la Skanska Romania pentru Summer Internship Program. Ai ocazia sa lucrezi sa capeti experienta in unul dintre domeniile alese de tine dintre: Vanzari, Marketing, Customer Relations.  

Un master la o universitate internationala de top poate fi primul pas pentru o cariera in strainatate

Pe 26 aprilie poti sa discuti direct cu reprezentatii unor programe de top precum IE ce se situeaza international pe locul 3 la specializarea Master in Finante si locul 5 la Master in Management conform “Financial Times.  

Un MBA international poate sa aduca o dublare a salariului si obtinerea unei pozitii de management

Sporiti-va potentialul de a castiga un salariu mai bun, de a avansa in cariera sau de a lucra in strainatate cu ajutorul calificarii cu cea mai mare recunoastere la nivel international: diploma MBA..    

Cei mai doriti angajatori in anul 2014

Studiu “Cei mai doriti angajatori” dezvoltat de divizia de consultanta Brainspotting a ajuns in 2014 la cea de-a 9-a editie. Cel mai cuprinzator instrument de pe piata care masoara gradul de atractivitate a brand-urilor de angajatori si asteptarile pe care le au tinerii a fost realizat pe un esantion de 14.800 de persoane din toata tara, in perioada februarie – martie 2014. Acestia sunt atat studenti,...

Interesat de un internship in Finante?

Ministerul Finantelor Publice ofera 11 pozitii de internship pentru studentii si absolventii interesati de o cariera in domeniu. Pozitiile oferite fac parte din cea de-a doua editia a programului de internship organizat de Guvernul Romaniei.    

Evenimentul Access MBA si Access Masters in Bucuresti - Sambata, 26 aprilie 2014

Conform unui studiu GMAC, absolventii unui program de MBA primesc un salariu cu 79% mai mare in primul job. Descopera cum un Master sau un MBA international te pot ajuta in cariera.