Stiri cariera

Caut Angajator
Peste 600 de joburi pentru studenti si absolventi.

In perioada 17 iunie - 15 august 2014 va avea loc, pe www.hipo.ro, un eveniment de recrutare adresat studentilor si masteranzilor care isi finalizeaza studiile in aceasta vara. Targul virtual Hipo.ro pentru absolventi ofera celor din promotia 2014 de la ciclul de licenta si masterat din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara, dar si altor absolventi si tineri profesionisti din tara, posibilitatea sa se angajeze in aceasta...

Start la start-up-uri!

Tinerii antreprenori, ideile crete si marete sau persoanele din domeniul IT, design, comunicare si alte domenii tehnice sunt asteptati intre 4 si 6 iulie la Startup Weekend Brasov pentru a tranforma ideile in afaceri! Unii mai numesc evenimentul si “program - multivitamina pentru idei si initiative istete, in afaceri sau comunitate :)”.  

Transylvania Foresight Camp

Scoala de vara Transylvania Foresight Camp se adreseaza developerilor de aplicatii mobile si de platforme de dezvoltare, studentilor si tinerilor antreprenori ce doresc sa afle cum va arata tehnologia in viitor si cum isi pot pune ideile in practica! Persoanele interesate se pot inscrie pe site-ul www.foresightcamp.com la sectiunea Register, iar partenerii HiPo primesc o reducere de 10%.

Vino in Scoala de Vara Technologies Tour - Next Gen si bucura-te de 5 zile de networking, IT si scoala-altfel!

De ce altfel? Pentru ca in fiecare dintre voi este un lider care asteapta sa fie descoperit. Iar IT-ul, leadership-ul si antreprenoriatul fac deja un corp comun. Asa ca inscrie-te acum la Scoala de Vara ca sa fii parte dintr-o scoala-altfel si sa afli de la profesionisti totul despre adevaratul tau potential.

Saptamana aceasta are loc evenimentul Think Leadership

In acest weekend, pe 21-22 iunie, la Impact Hub va avea loc evenimentul Think Leadership. Proiectul este adresat profesionistilor cu 4-7 ani de experienta in marketing, sales, finance, logistica, IT sau resurse umane si pasionati de leadership. Cei care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie pe www.hipo.ro pana joi, 19 iunie.

Cunoaste la Inside Stories antreprenorii care au crescut idei in afaceri de succes

Miercuri, 25 Iunie, de la ora 19:00, Impact Hub Bucuresti i-a invitat pe Marius Tudosiei de la Bacania Veche si Andrei Botescu de la Pegas la Inside Stories, evenimentul care iti aduce aproape antreprenorii romani si povestile lor de succes.    

Una din cinci companii va face angajari in lunile iulie - septembrie 2014

Daca doar 5% dintre angajatori si-au planificat reduceri de persona, 21% dintre acestia vor face angajari in urmatoarele 3 luni, cu 2 procente mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, conform celui mai recent studiu realizat de ManpowerGroup Romania.    

Ultimele zile in care te poti inscrie la Dev Talks.

Dev Talks este un proiect dedicat profesionistilor si a celor pasionati de domeniul IT. Scopul Dev Talks este de a aduce fata in fata 350 de developeri & profesionisti IT si, in acelasi timp, de a prezenta ultimele tendinte din zonele web, online, cloud computing si big data.      

Descopera resursele pe care le poti accesa in drumul tau spre o pozitie de leadership!

In perioada 21-22 iunie, la Impact Hub in Bucuresti are loc cea de-a treia editie a proiectul Think Leadership. Evenimentul este dedicat profesionistilor pasionati de leadership, cu experienta in marketing, sales, finance, logistica, IT sau resurse umane, care urmaresc sau detin o pozitie de leadership.

Evenimente IT in 2014

  In anul 2014 exista o varietate mare de evenimente IT la care juniori sau profesionisti pot participa pentru a afla ultimele trenduri  din domeniul IT, dar si pentru a cunoaste experti locali si internationali din domeniul tehnologiei.