Stiri cariera

Caut Angajator
Povestile de succes ale studentilor romani in strainatate incep la RIUF 2015

De 10 ani, RIUF este locul in care elevii si studentii isi fac o idee mai clara despre oportunitatile educationale pe care le au la dispozitie. Multi tineri romani au reusit sa gaseasca in cadrul evenimentului programul de studiu pe care si-l doreau.

Afla ce salarii poti obtine daca esti selectat in urma targului de cariera Angajatori de TOP Timisoara

Ce salarii pot obtine candidatii care vor fi selectati pentru pozitiile deschise de companiile prezente la Angajatori de TOP Timisoara? Estimarile companiilor in privinta salarilor variaza in functie de nivelul de experienta, iar aceste valori pot fi puternic influentate de o serie de alte criterii. Noi iti oferim toate informatiile de care ai nevoie!

Inscrie-te la a 17a editie a proiectului Asertiunea
Stiri cariera

Asociatia Studentilor Economisti din Romania – ASER desfasoara, incepand cu luna martie, proiectul Asertiunea, cel mai vechi proiect al asociatiei, aflat la cea de-a 17-a editie. Studentii din ASE, SNSPA si Universitatea Bucuresti au oportunitatea sa descopere ce sunt jurnalismul narativ si storytelling-ul pe parcursul a 5 ateliere sustinute de specialisti in domeniu. Asertiunea ofera tinerilor o noua perspectiva...

Consulting Days 2015 vine in intampinarea candidatilor pasionati de consultanta

Consulting Days 2015 este un eveniment care vine in intampinarea celor pasionati de consultanta. Pe 17 martie tinerii selectati vor avea ocazia sa interactioneze direct cu reprezentanti din companii de top, sa afle care sunt tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in Accounting, Audit si Taxes.

Peste 2000 de oportunitati de cariera la Angajatori de TOP Timisoara - primavara 2015

In aceasta primavara, companiile confirmate au planuri extinse de recrutare. Raportat la editia din toamna a evenimentului vor fi de doua ori mai multe pozitii deschise, oportunitati de cariera pe care companiile planuiesc sa le acopere in urma participarii la cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP Timisoara.

Telekom Romania angajeaza in mai multe orase din tara in 2015 (VIDEO)

Oportunitatile de cariera disponibile pe principalele site-uri de recrutare la momentul actual sunt in departamente diverse, pentru toate nivelurile de experienta. Printre job-urile Telekom care se adreseaza profesionistilor cu experienta, se numara si cel de Analist de Afaceri - Market Research & Geo-Marketing pentru care candidatul trebuie sa aiba minimum 2 ani de experienta intr-o pozitie similara in domeniul telecomunicatiilor...

AEGEE-Bucuresti te asteapta la Training 4 Trainers!
Stiri cariera

Asociatia Studentilor Europeni AEGEE Bucuresti te invita pe 18 martie la Universitatea Europei de  Sud-Est Lumina in Bucuresti la Training 4 Trainers sa descoperi alaturi de traineri internationali arta de a vorbi in public, secretele unei bune dezvoltari personale, cum sa-ti gestionezi timpul in mod eficient, dar si eficace, managementul personal si nu in ultimul rand, arta si tehnica leadership-ului....

Da startul carierei tale cu Spring IT!
Stiri cariera

  Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) anunta inceperea celei de-a patra editii a proiectului Spring IT. Evenimentul va avea loc in perioada 09-13 martie in Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Ultima sansa de inscriere la seminarul online sustinut de Coca-Cola HBC Romania si Cut-e Romania - Angajatori de TOP Virtual 2015

Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidatii trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe site-ul Hipo. Dupa logarea pe Hipo.ro vor putea accesa platforma 3D a evenimentului si pot aplica la toate joburile de interes. Platforma virtuala 3D este o metoda inovativa de conectare a angajatorilor cu candidatii care sunt in cautarea unui loc de munca.

Proud isi face strigarea la cea de-a noua editie
Stiri cariera

Structurat pe 3 zile tematice, proiectul isi propune sa ofere studentilor sase workshop-uri cu teme de actualitate bazate pe studii de caz care exploreaza conceptul imagine de brand. Temele discutate in aceste zilele vor fi in ordinea urmatoare: Strategii de consolidare a imaginii, Campanii de Imagine si Crize de imagine.