Stiri cariera

Caut Angajator
Conferinta 360 Career Event
Stiri cariera

Scopul evenimentului este de a aduce mai aproape studentii de companii, prin participarea la multiple activitati orientate pe informarea, instruirea si consolidarea viitorului lor profesional. Astfel, tinerii vor putea afla ultimele noutati din mediul profesional, luand contact direct cu reprezentantii companiilor participante Accenture, BRD, Enel, Misys, Oracle, P&G, Schneider si Stefanini.

Ateliere de jurnalism - Carevasazica
Stiri cariera

Workshopurile vor aborda patru domenii diferite: reportaj, interviu, portret si jurnalism narativ. Scopul acestora este acela de a-i ajuta pe participanti sa inteleaga mai bine aceste domenii ale jurnalismului si sa invete etapele realizarii unor articole la nivelul celor din revistele de calitate. De asemenea, se doreste realizarea unei comunitati de scriitori care sa impartaseasca informatii, materiale si opinii pe subiecte...

Seminar gratuit pentru specialisti in Resurse Umane, Audit si Finante-Contabilitate - 28 februarie 2015

Seminarul se adreseaza specialistilor ce doresc sa fie la curent cu ultimele modificari si reglementari locale si internationale.

S-au deschis inscrierile pentru RIUF - 2015

RIUF da startul inscrierilor pentru cea de-a XVI-a editie si le propune tinerilor romani sa inceapa sa isi faca planurile pe mai departe, indiferent daca se gandesc la un program de licenta sau de master. Toti cei interesati sa participe sunt invitaí sa completeze formularul de inscriere si vor ramane, astfel, permanent la curent cu toate informatiile referitoare la programul si activitatile din cadrul evenimentului.    

Conferinta Make Open Source Software
Stiri cariera

Timp de o zi, dezvoltatori, manageri de echipe sau proiecte, studenti si profesori interesati de tehnologiile open source sunt asteptati sa ia parte la prezentari si discutii tehnice aprofundate despre masini virtuale, Internet of Things, implementari la scara larga prin Puppet Labs, studii de caz concrete despre scalabilitatea in Azure Cloud si demonstratii live.

Endava angajeaza 100 de persoane in 2015

In ultimii ani, Endava a inregistrat o crestere de pana la 80% a numarului de angajati in Romania si continua sa recruteze specialisti IT si in celelalte trei centre de dezvoltare si suport pe plan local, in Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi, unde are peste 1.200 de angajati.  

SUCCESUL PE TREPTE - Iasi

Asociatia Tehnica de Formare Profesionala “TEACH ING”  filiala Iasi, desfasoara sub genericul „Succesul pe Trepte” cea de a IX-a editie a Centrului de Training Economic. Proiectul isi propune sa ofere studentilor, interesati de evolutie personala si profesionala, ocazia de a purta un dialog cu personalitatile iesene, si nu numai, care au reusit sa atinga succesul in viata si in cariera.

Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING” recruteaza
Stiri cariera

Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING” este in cautare de noi membri carora sa le ofere „armele” de care au nevoie pentru a putea razbate in viata de dupa facultate. Primavara, momentul in care natura isi recapata puterile dupa iarna, primavara este de asemenea momentul in care noi, oamenii suntem energici. Acum este momentul sa ne centram energia catre a ne dezvolta abilitati...

SAP cauta consultanti si programatori in 2015

In prezent, SAP Romania are un numar de 400 angajati in Romania, dorind ca pana in anul 2016 sa ajunga la 600 de angajati in centrele din toate cele trei orase mentionate. In departamentul de data science din Bucuresti, al treilea centru din lume unde compania isi dezvolta produsele cu proprietate intelectuala, lucreaza deja 11 specialisti.

Calendarul zilelor libere in 2015

Sfarsitul de an se apropie si e momentul sa pui in balanta realizarile anului 2014, dar si sa iti stabilesti noi obiective pentru 2015. Pentru a-ti face planuri realiste trebuie sa iti faci un program organizat si eficient. Asta inseamna ca trebuie sa iei in calcul nu doar zilele in care vei fi productiv in anul ce urmeaza, ci si calendarul zilelor libere din 2015. Vezi care sunt zilele libere platite din anul ce urmeaza...