Endava angajeaza 100 de oameni pentru sediul din Cluj

Endava planuieste, pe langa cei 500 de angajati pe care ii are in sediul din Cluj, sa mai angajeaze inca 100 de oameni.

Vino maine, 13 martie 2014 si participa la cea de-a cincea editie Open Day organizat de companie pentru studentii si absolventii care doresc o cariera in domeniul IT. Daca te-ar interesa sa te implici in proiecte de software development si suport IT pentru clienti mari din domeniul bancar-asigurari, plati electronice, retail, telecomunicatii sau media, nu rata aceasta oportunitate.

In cadrul evenimentului vei avea posibilitatea de a asista la prezentari sustinute de angajatii companiei si de a afla mai multe informatii despre pozitiile de internship deschise in cadrul echipele de dezvoltare software (Java, .NET), testare software sau suport IT.

Endava se regaseste in top 100 companii de externalizare de servicii, la nivel mondial. Strategia de crestere a companiei se concentreaza in special pe extinderea in Europa de Est, prin dezvoltarea continua a centrelor de livrare existente si prin deschiderea de noi sedii.

Compania reprezinta unul dintre cei mai activi angajatori din domeniul IT in Romania, avand sedii in Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania