Continental planifica extinderea la 4000 de angajati in Sibiu

Compania germana Continental, producatoare de echipamente electronice pentru industria auto, continua extinderea in Sibiu, planificand sa ajunga la 4000 de angajati in anii urmatori. Aceasta va deschide o noua hala de aproximativ 7000 de metri patrati, pentru centrul de dezvoltare si cercetare de la Sibiu, oferind, astfel spatiu de munca pentru inginerii care vor fi angajati in urmatorii ani. Compania devine, astfel, din ce in ce mai atractiva pe piata fortei de munca din Sibiu, avand perspective de dezvoltare optimiste.

Te poti intalni cu compania Continental la Angajatori de TOP Timisoara, pe 14 si 15 martie la Centrul Regional de Afaceri sau la Angajatori de TOP Iasi, in incinta PALAS Iasi, pe 21 si 22 martie.

Proiectul de extindere este deja in lucru, compania avand planificate pentru anul acesta si pentru 2015 deschiderea unei noi hale de productie si extinderea Centrului de Cercetare si Dezvoltare.

In zona de Vest a orasului sunt deja doua cladiri incepute, in construtie. Va avea impact aceasta extindere pe urmatorii trei ani. Extinderea va continua cu un impact puternic in partea de angajare in urmatorii ani.(…) Vom vedea exact cat de repede vom demara, probabil vom ajunge ca si locatie Continental peste 4000 de angajati.

                                                    Lacramioara Daraban, manager Resurse Umane Continental Automotive Systems Sibiu

Continental se numara printre cei mai importanti furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Continental Sibiu are, in prezent, 2700 de angajati, dintre care peste 760 de ingineri. Numarul inginerilor angajati la acest centru va creste, in perioada imediat urmatoare, de la 700 la 900.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania