Furnizorul de software Thomsons Online Benefits angajeaza 70 de oameni la Cluj

Furnizorul de software Thomsons Online Benefits, care a deschis in urma cu doi ani biroul din Cluj Napoca, deja planuieste sa recruteze si in acest an 70 de persoane, dublandu-si astfel numarul de angajati.

Thomsons Online Benefits este liderul mondial pentru pachetele de beneficii si engagement software pentru angajati. Cu un venit global de aproximativ 37,5 mil. euro in 2012, compania a investit peste 500 mii de euro in Cluj intr-un centru global de pregatire - Thomsons Academy.

Cei care se decid sa aplice pentru pozitiile deschise in cadrul companiei vor beneficia de numeroase avantaje. In primul rand, sediul companiei ofera angajatilor un spatiu generos de socializare si luat masa, o terasa, o masa de ping-pong, precum si mai multe zone in care angajatii se pot relaxa citind.

In ceea ce priveste spatiile de depozitare, au fost alese cosuri de rachita lucrate manual, fapt ce a dus la o importanta economie de spatiu, si a creat totodata un cadru intim, relaxant. In plus, angajatii isi incep lucrul zilnic cu fructe de sezon din partea companiei.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania