Cum a fost in prima zi la Angajatori de TOP Timisoara

Peste 1350 de oportunitati de cariera, 40 de companii participante si in jur de 5000 de vizitatori sunt asteptati la cel mai mare targ de cariera din Timisoara. Azi si maine, 15 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara are loc editia cu numarul 4 a evenimentului Angajatori de TOP.

Vezi cum a fost in prima zi la Angajatori de TOP Timisoara:

Pentru cele peste 1350 de pozitii deschise, vizitatorii evenimentului pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.

Printre companiile prezente in aceasta primavara, putem mentiona: Alcatel-Lucent, Movidius, Frontier Silicon, Atos IT Solutions and Services, Microsoft, RapidSolution Software, ProCredit Bank, Infobest, Digital Education, Continental, Valeo Lighting Injection, Lasting Software, buw, Accenture, McDonald's Romania, Toluna, EY, Sphinx IT, ACI Worldwide, Brainspotting, Adecco, Autoliv, Yazaki Component Technology, Faist Mekatronic, National Instruments, Plexus, Business Partners.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania