Evoline angajeaza 200 de oameni in centrele din Cluj si Targu Mures

Evoline, furnizor de servicii IT, a fost de curand achizitionat de Accenture si urmareste angajarea a 200 de persoane pana la sfarsitul anului 2014.

In prezent, Evoline numara 435 de angajati in centrele din Cluj-Napoca si Targu-Mures. 90 dintre acestia au fost angajati la inceputul lui 2013. Compania dezvolta solutii software pentru domeniile industrie si automatizari si aplicatii web pentru terminale mobile, principalul partener al acesteia fiind reprezentat de grupul german Evosoft, care face parte din Siemens si Bwin.

Égly János, CEO Evoline, a declarant pentru ZF Transilvania ca incepand cu anul viitorul, compania va avea acces la reteaua de clienti Accenture, iar acest lucru va reprezenta un factor principal de crestere.

Compania a fost infiintata la Cluj in 2000, iar un an mai tarziu a fost deschis si centrul din Targu-Mures. Dupa ce initial s-a ocupat cu proiecte on-site, ulterior aceasta a trecut pe activitati off-shore, in prezent oferind Software Development Outsourcing, Mobile Application Development, Custom Software Development si IT Support Services.


Beneficiile oferite de companie pentru angajati:

  • Posibilitatea de a lucra in cadrul unor proiecte provocatoare la nivel international;
  • Acces la ultima tehnologie;
  • Training-uri pe soft-skills si un plan individual de adaptare la mediul de lucru;
  • Know-how-ul unei echipe de experti.


Pentru a fi la curent cu toate locurile de munca puse in prezent la dispozitie de companie urmareste site-ul de cariera al acesteia:

Job-urile disponibile in Cluj
Job-urile disponibile in Targu Mures
Aplica pentru un internship

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI