Vodafone va muta 250 de posturi din Germania in Romania

In incercarea de a reduce costurile, Vodafone va muta 250 de pozitii din Germania in Romania. O parte dintre operatiuni vor continua sa fie monitorizate din Germania, dar posturile de supraveghetori de retea vor fi aduse in Romania.

Centrul regional de operatiuni de retea Vodafone Romania este Danubius, situat in Bucuresti. Acesta monitorizeaza retelele 2G/3G/4G si gestioneaza incidentele de retea pentru Vodafone Italia, Vodafone Grecia, Vodafone Germania, Vodafone Olanda, Vodafone Cehia Vodafone Albania si Vodafone Romania.

In prezent, echipa Centrului Danubius este formata din 250 de ingineri romani, cu varsta medie de 29 de ani. Acestia asigura o varietate de operatiuni specifice, pentru cele 7 divizii Vodafone: monitorizarea retelelor 2G/3G/4G, gestionarea incidentelor de retea, dispecerizarea alarmelor din teritoriu, escalarea problemelor catre linia a doua de suport si interactiunea cu echipele locale de suport tehnic. Peste 200 de aplicatii active sunt folosite in fiecare zi de catre angajatii Centrului, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI