Evensys pregateste JSCamp Romania 2014

Analizand tendintele de web design si front-end development, Evensys a creat o noua conferinta pentru practicieni: JSCamp Romania, care va avea loc pe 3 iunie 2014 si va reuni experti Java Script locali si internationali.


Printre vorbitorii confirmati pana in acest moment se regasesc:

  • Robert Nyman, Technical Evangelist, Mozilla, cu 14 ani experienta in Front End development.
  • Vince Allen, Software Engineering Manager in cadrul companiei Spotify - peste 15 ani de experienta in dezvoltarea programelor web utilizand limbajul Java Script;
  • Martin Kleppe, Co-fondator si Head of Development la Ubilab, companie care dezvolta aplicatii bazate pe Google Maps API;
  • Sebastian Golasch, Specialist Senior Manager Software Developer la Deutsche Telekom, a dezvoltat aplicatii JavaScript, PHP si Ruby.
  • Phil Hawksworth, Technical Director RG/A Londra; lucreaza pentru clienti ca Google, O2, Nike si este Java Script Developer de la sfarsitul anilor ’90.

JSCamp Romania va cuprinde patru sesiuni de conferinte intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open-web, metodologii si tool-uri avansate. Pentru program, intrati aici.

 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania