Stiri cariera

Caut Angajator
1 din 2 absolventi de MBA castiga un salariu lunar cuprins intre 2.000 si 5.000 de euro

49% dintre absolventii programelor locale de MBA au venituri lunare cuprinse intre 2.000 si 5.000 de euro net pe luna, iar 8% dintre cei 163 de absolventi de MBA care au raspuns chestionarului ZF au venituri nete lunare mai mari de 5.000 de euro.    

Program de internship platit la PTC pentru studentii pasionati de afaceri

PTC ofera un program de internship platit pentru studentii care stapanesc limba engleza, sunt pasionati de afaceri si doresc sa capete experienta intr-o multinationala. Internshipul se desfasoara pe o perioada de 6 luni, timp in care stagiarii vor lucra cu managerul programului academic din America de Nord.    

Mol lanseaza pentru al saptelea an consecutiv competitia Freshhh, cu premii de pana la 20.000 Euro

Luni, 7 aprilie, Grupul Mol organizeaza, pentru cel de-al saptelea an, competitia Freshhh, destinata studentilor din universitati si colegii. Participantii concureaza nu doar pentru distractie, ci si pentru premii consistente de 20.000 de Euro si, in plus, pentru oportunitatea de a-si construi o cariera.

SoftVision angajeaza 200 de persoane in Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara si Baia Mare

Dezvoltatorul clujean de aplicatii software a inregistrat anul trecut o crestere de aproximativ 35%, devenind unul dintre cei mai mari jucatori pe profl din Transilvania. Anul acesta, compania planuieste sa recruteze inca 200 de persoane, in special specialisti IT care pot dezvolta soft pe platformele de IOS, Android sau Microsoft .NET.  

Social Impact Award 2014: Competitie de Antreprenoriat Social pentru Studenti

Impact Hub Bucuresti si Fundatia ERSTE desfasoara in  prezent o noua editie Social Impact Award, o competitie de antreprenoriat social pentru studentii romani. Tinerii sunt incurajati sa propuna idei de afaceri care dincolo de obtinerea unui profit reusesc si sa aduca un beneficiu societatii. Inscrie-te pana pe 15 aprilie 2014 si beneficiaza de sansa de a castiga premiile competitiei.

Renault Romania angajeaza ingineri auto

Compania franceza care detine uzinele Dacia din tara noastra angajeaza persoane cu experienta relevanta in domeniile inginerie electrica, ingineri mecanica, electronica, telecomunicatii, autovehicule rutiere si ingineria si managementul sistemelor tehnologice.

Studentul Anului – competitia care ii provoaca pe cei mai buni studenti din tara

  Studentul Anului este un concurs national, organizat de studenti pentru studenti, in cadrul asociatiei Voluntari pentru Idei si Proiecte, avand ca scop crearea unei legaturi intre mediul universitar si mediul de business. Proiectul promoveaza excelenta si lanseaza studentilor provocarea de a arata ca pot avea performante intr-un context diferit de cel universitar.   

IngeniUS – proiectul in care inveti sa realizezi o campanie de promovare

  Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) da startul primei editii a proiectului IngeniUS, care se adreseaza tuturor studentilor pasionati de marketing si de publicitate. Proiectul creeza un cadru in care studentii cu notiuni teoretice minime despre aceste domenii sa invete modul de aplicare a cunostintelor in cadrul agentiilor de profil, prin realizarea si implementarea unei campanii de promovare.

Business Organization for Students organizeaza a treia editie 1stEP

  Intre 7 si 9 aprilie, Business Organization for Students organizeaza cea de-a treia editie a proiectului 1stEP. Evenimentul isi propune educarea spiritului antreprenorial al tinerilor, pentru dezvoltarea si promovarea turismului din Romania . 1stEP este un proiect in cadrul caruia studentii isi pot largi aria de cunostinte cu privire la antreprenoriat si intraprenoriat in industria turistica. Participantii...