In ce orase poti intalni Angajatori de Top in aceasta toamna

Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de recrutare, se extinde la nivel national si va fi prezent in Bucuresti, Iasi si in varianta virtuala pe www.hipo.ro Companiile care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie pana la data de 7 octombrie 2013, contactandu-ne la adresa angajatori@catalyst.ro. 


Editia cu numarul 15 va avea loc in Bucuresti, in perioada 25-26 octombrie, la Sala Palatului. Cu o traditie de 7 ani, evenimentul reuneste de fiecare data 15.000 de profesionisti si studenti care au ocazia sa aplice pentru una dintre pozitiile deschise de companiile participante. Amploarea nationala a evenimentului, campania de promovare extinsa si orientarea catre atragerea candidatilor potriviti pentru joburile oferite de companiile participante, definesc cel mai mare eveniment de recrutare, Angajatori de TOP.


Angajatori de TOP revine la Iasi! In perioada 8-9 noiembrie va avea loc editia locala a targului de cariera.  “Este vorba despre cea de-a doua editie pe care o vom organiza in Iasi, prima avand loc in toamna anului 2008. Ne bucuram de sustinerea partenerilor cu traditie Angajatori de TOP, oferind astfel celor care sunt in cautarea unui loc de munca sansa de a intalni in cadrul evenimentului, atat companii multinationale, cat si angajatori care activeaza pe plan local.  Iasul este apreciat de clientii nostri ca fiind un oras cu potential in atragerea investitorilor, un oras care concentreaza un numar semnificativ de candidati potriviti cerintelor angajatorilor” a declarat Adrian Stanescu, Project Manager, Angajatori de TOP.


Cele doua evenimente fizice vor fi completate de editia virtuala a proiectului, o extensie la nivel national, in perioada 11-15 noiembrie. Astfel ne dorim sa oferim sansa celor care nu vor putea ajunge in Bucuresti sau Iasi sa aplice online pentru joburile oferite de companiile participante. Tot ce trebuie sa faca este sa isi creeze un cont si un CV pe www.hipo.ro Dupa logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma evenimentului Angajatori de TOP.


Cateva dintre companiile care ne-au confirmat prezenta in cadrul evenimentului Angajatori de TOP sunt: JTI, ArcelorMittal, Dell, Oracle, Grup Renault Romania, BRD - Groupe Société Générale, Groupama Asigurari, ING Asigurari de Viata, BearingPoint, Mondelēz Romania, L’Oréal Romania, Raiffeisen Bank, Microsoft, Bitdefender, McDonald's Romania, Intel, Stefanini, Sparkware Technologies, ProCredit Bank, IBM, EY, Computer Generated Solutions, Cegeka, Endava, ABS, Microchip Technology, TeamNet International.


“Cegeka este sponsor al Targului Angajatori de TOP in special datorita profesionalismului descoperit la colaboratorii nostri si a varietatii canalelor de comunicare pe care acest targ ni le ofera.” Mihaela Joian, Recruitment Manager, Cegeka Romania.


Incepand cu prima parte a lunii octombrie lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment vor fi disponibile pe www.hipo.ro, la sectiunea Angajatori de TOP, iar pana la data de 7 octombrie 2013 companiile care doresc sa participe la Angajatori de TOP se pot inscrie contactandu-ne la adresa angajatori@catalyst.ro


 

Despre Catalyst Solutions
Catalyst Solutions este o campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic prin dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare.


Avand o experienta de 7 ani in dezvoltarea de instrumente pentru recrutare si employer branding, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera) Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national) Career Innvation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de domeniul consultantei), Ghidul Angajatorilor (publicatie de cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic), Targuri de joburi online si portalul de cariera Hipo.ro
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI