Stiri cariera

Caut Angajator
Au inceput recrutarile in AEGEE-Bucuresti!
Stiri cariera

In perioada 17 februarie-6 martie 2014, Asociatia Studentilor Europeni AEGEE-Bucuresti isi deschide inca o data portile pentru toti studentii dornici sa se dezvolte atat pe plan personal, cat si pe plan profesional, avand ocazia sa preia initiativa, sa coordoneze proiecte, sa participe la evenimente si traininguri, locale sau europene. .

Ziua de Recrutare Online Webhelp Romania

Webhelp, multinationala de origine franceza specializata in servicii de outsourcing, scoate la concurs 400 de job-uri direct pe platformele de socializare in cadrul unei campanii de recrutare unice in Romania: Ziua de Recrutare Online.

Atelierele Stiintifico - Taifastice UB TALKS

Pana pe 2 martie 2014 te mai poti inscrie la UB Talks, ateliere ce au ca lectori echipe de studenti si masteranzi din facultatile Universitatii din Bucuresti. Acestea antreneaza curiozitatea stiintifica, schimbul interdisciplinar de cunostinte si vorbirea in public, oferind, in aceleasi timp, un cadru propice pentru impartasirea de informatii, teorii si idei.

Afla cum va arata in viitor interviul de angajare

PGI, lider mondial in ceea ce priveste produsele si serviciile de tipul best-in-class video, web si audio conferencing cloud, a realizat un studiu privind interviul de angajare. Conform acestora, viitorul interviului de angajare este reprezentat de mediul online.      

In urmatoarele 6 luni Endava va angaja 100 de specialisti IT in Bucuresti

Endava, companie care ofera servicii IT de business, urmeaza sa recruteze pana la sfarsitul lunii iulie 2014, 100 de persoane, ajungand la 350 de angajati. In sediul din Bucuresti, varsta medie a angajatilor este de 28 de ani.    

Se cauta Specialisti in Marketing la inceput de an

Cei care isi cauta un loc de munca sau un program de internship in domeniul marketingului au sansa, la inceput de 2014, sa lucreze in cadrul unora dintre cele mai cunoscute companii din Romania si din lume.

Seminar - Cum sa pescuiesti un JOB cat ai zice peste?

   Draga prietene, iti scriu cateva cuvinte pentru ca stiu ca te intereseaza sa identifici o cale  catre succes, stiu ca te gandesti macar din cand in cand la viitor, imaginandu-ti implinirea  pe toate planurile. Dat fiind faptul ca, mai devreme sau mai tarziu, te vei afla in postura de a  dori (sau a trebui) sa cauti un loc de munca, ne-am gandit ca informatiile pe care ti le  prezentam...

Echipa ESN Unibuc recruteaza!

Persoanele pasionate de comunitati internationale, dornice sa cunoasca alte culturi si sa promoveze valorile nationale au sansa de a face parte din echipa ESN UniBuc. Aceasta este una dintre cele peste 420 de sectiuni locale ale Erasmus Student Network, organizatie studenteasca ce se ocupa cu sprijinirea si dezvoltarea schimburilor internationale la nivel european.

Top 6 cele mai bine platite job-uri ale viitorului

LearnVest a realizat topul celor mai bine platite job-uri ale viitorului. Thomas Frey, autorul cartii Communicating with the Future, raspunde la intrebarea "ce sa-ti doresti sa devii cand o sa creste mare". Afla care sunt, conform acestuia, cele mai populare sase job-uri ale viitorului.    

Comisia Europeana doreste cresterea calitatii locurilor de munca si eliminarea discriminarilor de gen

In urma analizei anuale a situatiei sociale si ocuparii fortei de munca in Europa, Comisia Europeana evidentiaza faptul ca scaderea treptata a somajului trebuie dublata de eliminarea diferentelor salariale dintre angajati, pentru a reduce gradul de saracie.