Stiri cariera

Caut Angajator
Tenaris Silcotub investeste in dezvoltarea profesionala continua

Tenaris Silcotub Zalau, producatorul de tevi detinut de liderul mondial cu acelasi nume din domeniu, a demarat constructia unei universitati pe platforma companiei din Zalau, care necesita o investitie de 15 – 18 milioane de dolari.

Stagii de practica prin programul Praktik Wurth Romania

Wurth Romania, in parteneriat cu Facultatea de Administratie si Afaceri, ofera stagii de practica studentilor Universitatii din Bucuresti, prin proiectul Praktik Wurth Romania.

Motivele pentru care romanii nu sunt buni vanzatori

Un studiu realizat de Trend Consult Group (firma de training si consultanta) releva faptul ca doar 37% dintre oamenii de vanzari analizeaza nevoile clientului inainte de a veni cu solutii, cei mai multi apeland la presupuneri. De asemenea, doar 11% dovedesc faptul ca sunt cu adevarat interesati de perspectiva clientului.      

Workshop - Comunicare nonverbala

Comunicarea sta la baza oricarei interactiuni umane si, pentru ca relationam foarte des, credem ca stapanim la perfectie aceasta arta. Insa indiciile de natura verbala, paraverbala sau nonverbala transmit informatii de care nu suntem, in majoritatea cazurilor, constienti.

Cresti mai repede daca stii cine esti – cum poti avea un “model de afacere” personal de succes?

Daca te tenteaza sa iti pui in ordine gandurile legate de cine esti si cum ai putea creste mai repede prin ceea ce faci, pe 2 decembrie te provocam la primul workshop din Romania cu producatorul cartii, Patrick van der Pijl. 4 ore de “laborator”.  

73.315 vizite dupa primele 3 zile ale evenimentului Angajatori de TOP Virtual

Saptamana aceasta, pana vineri – 15 noiembrie, pe www.hipo.ro are loc cea de-a doua editie a targului de joburi Angajatori de TOP Virtual. Dupa primele 3 zile ale evenimentului (11-13 noiembrie) au fost inregistrate 73.315 vizite.    

Endava cauta 40 de oameni pentru divizia din Cluj

Subsidiara locala a grupului britanic Endava, ofera peste 40 de pozitii de IT suport pentru divizia de servicii de management din Cluj-Napoca. Compania este specializata in servicii IT de business pentru aplicatii financiare, telecomunicatii, media si tehnologie IT.      

Ai acces la peste 3000 de joburi pentru care poti aplica online, in cadrul targului Angajatori de TOP Virtual

Dupa doua editii de succes in Bucuresti si Iasi, cel mai mare targ de recrutare, Angajatori de TOP, continua cu editia online. Saptamana aceasta, 11–15 noiembrie, are loc cea de-a doua editie a evenimentului virtual Angajatori de TOP.

Gamificarea – cea mai noua metoda de recrutare din Romania

Incepand cu anul 2014, in Romania va fi implementata o strategie de recrutare utilizata cu precadere pe piata din America: gamificarea. Aceasta noua metoda functioneaza dupa un principiu simplu: angajatorul posteaza pe site-ul companiei un joc conceput astfel incat specialistii in recrutare pot contura un profil al candidatilor in functie de realizari.

Cresteri ale salariului minim si ale salariului mediu pe economie

Salariul mediu al angajatilor din Romania a crescut cu 4,1% fata de luna octombrie a anului 2012 si cu 21% fata de octombrie 2008, ajungand la suma de 1.615 lei net in luna octombrie 2013, asa cum arata datele publicate de Institutul National de Statistica. Cele mai mari valori ale castigului salarial mediu nominal net s-au inregistrat in domeniul intermedierilor financiare (3829 lei).