Stiri cariera

Caut Angajator
360 Career Event revine cu activitati pentru formarea unei cariere de succes

3600 Career Event revine intre 12 si 19 Martie 2012, la cea de-a doua editie, cu 28 activitati ce au ca scop informarea si instruirea studentilor pentru a-i pregati in formarea unei cariere de succes! Organizat de BEST Bucuresti cu sprijinul Universitatii POLITEHNICA Bucuresti, evenimentul le ofera studentilor o serie de prezentari, workshop-uri, vizite la sediile companiilor si conferinte ce le pot folosi la consolidarea...

Bucurestenii au vizitat 20 de tari in 8 ore in cadrul evenimentului Global Village

Pe data de 11 martie 2012, AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii internationale de tineri, in colaborare cu Primaria Generala Bucuresti a organizat evenimentul Global Village care a reunit in aceeasi locatie, Bucuresti Mall, 20 de culturi diferite, 2500 de participanti si o multime de invitati speciali.

Au inceput inscrierile pentru Creativity Blueprints, editia a IV-a!

  Pentru toti cei care au pierdut cursuri desenand pe banca, au scapat de restante aberand povesti frumoase pe hartia de examen sau au intarziat la seminar pentru ca au ramas intepeniti in fata unui print misto, Advice organizeaza Creativity Blueprints 4, singura scoala gratuita de creatie in publicitate.

Nu rata DevWorld!

Participa la de-a treia editie a conferintei DevWorld, unde te vei intalni cu peste 300 de dezvoltatori, antreprenori, specialisti si tineri pasionati de dezvoltare web de renume in cadrul a 2 zile de conferinte si workshop-uri.      

Incepe-ti cariera cu un internship la Vodafone!

Vodafone a lansat a doua editie a Vodafone Internship, un program ce se adreseaza absolventilor si studentilor in ultimul an de facultate sau la master. Tinerii care vor fi selectati vor avea sansa de a lucra intr-un stagiu platit, timp de 12 luni, in cadrul departamentelor Consumer Business Unit, Customer Operations, Enterprise Business Unit, Finance si Retail, din Vodafone Romania.

Incep inscrierile la competitia Social Impact Award

Studentii din Romania sunt invitati sa se inscrie cu idei de antreprenoriat social. Sub sloganul “Push the button, change the world!”, competitia "Social Impact Award"ofera studentilor resurse financiare, oportunitatea de a participa la workshop-uri tematice si suport pentru implementarea ulterioara a ideilor propuse.

Te invitam sa descoperi tainele diplomatiei!

Clubul Studentilor Diplomati (CSD), aflat la cea de-a doua editie, este un proiect ASER ce isi propune sa faciliteze accesul unui numar cat mai mare de studenti la mediul diplomatic. Acesta isi indreapta atentia asupra studentilor din universitatile bucurestene: Academia de Studii Economice, SNSPA, Universitatea Bucuresti (Facultatea de Drept, Facultatea de Limbi Straine).

START la inscrieri Young Professionals Academy - editia IV!

Nu rata inscrierile la Young Professionals Academy - editia a IV-a. Sunt numai 15 locuri! Programul se va desfasura in Bucuresti in perioada 5 martie-14 aprilie 2012, iar inscrierile si selectia participantilor vor avea loc in perioada 6-24 februarie 2012.    

Akcees aduce oportunitatile mai aproape de tineri

Sambata, 25 februarie, Akcees organizeaza evenimentul de lansare al organizatiei, eveniment in cadrul caruia oameni de afaceri si antreprenori consacrati vor discuta despre perspectivele de cariera existente pentru tinerii din Romania.

Incepe teach me 7 , singura scoala gratuita de publicitate pentru studenti

Teach Me 7, singura şcoala gratuita de publicitate pentru studenti, un proiect marca Advice, da drumul la inscrierile pentru workshop-urile dedicate industriei creative. Incepand cu 20 februarie, studentii pasionati de publicitate pot aplica completand un formular pe site-ul dedicat proiectului: www.teach-me.ro Teach Me 7 va avea loc in perioada 12 – 23 martie va fi gazduit de catre Cool Cat.