Stiri cariera

Caut Angajator
Ce au in comun finantele si creativitatea

Asociatia Studentilor Economisti din Romania organizeaza un nou proiect studentesc: BenKing. Acesta este singurul proiect pe teme financiar-bancare din cadrul ASE Bucuresti si s-a bucurat de recunoastere internationala prin calificarea in semifinala concursului Citizen Act organizat de Société Générale.  

Junior Trade in echipa CHS Agritrade. Alege sa fii diferit!

Descopera noi oportunitati din domeniul agribusiness-ului cu CHS Romania. Afla mai multe despre acest domeniu, dar si despre cum te poti dezvolta in cadrul companiei in rolul de Junior Trader.

Descopera-te pe tine prin ceilalti

In aceasta perioada, AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii internationale conduse de tineri, da startul campaniei de recrutare la nivel national ce are ca scop formarea tinerilor interesati de noutate si dispusi sa se autodepaseasca.

La a doua editie de PRint, organizata de PRIME Romania, imaginea in comunicare este de esenta tare

PRIME Romania anunta desfasurarea, in zilele de 4 si 5 martie, a celei de-a doua editii PRint, care are ca tema centrala campania de rebranding a berii Stejar si reflectarea schimbarilor prin care a trecut acest brand, asa cum se se pot observa ele in printurile campaniei.

Asertiunea - revista scrisa de studenti, pentru studenti!

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) te invita in data de 9 martie in True Club la evenimentul de lansare a revistei Asertiunea – singura revista economica studenteasca din cadrul Academiei de Studii Economice, ce se distribuie gratuit in 2500 de exemplare.

QS World Grad School Tour din nou la Bucuresti

QS World Grad School Tour, cel mai mare targ de oferte educationale la nivel de masterat si doctorat, se va desfasura din nou la Bucuresti, pe data de 9 martie 2011, la Hotel Intercontinental.

Teach me - o intalnire de neuitat cu publicitatea

  Intre 7 si 20 martie, ADVICE Students invita studentii pasionati de advertising la Bucharest Hubb, la workshop-urile TeachMe, pentru o intalnire de neuitat cu publicitatea.  

PR si viata de noapte: BRAND YOUR NIGHTLIFE un mixaj inedit marca PRIME Romania

PRIME Romania anunta desfasurarea, in data de 15 februarie 2011, ora 17:00, in Kulturhaus, a conferintei si workshop-ului „Brand your Nightlife!”, un eveniment organizat de catre departamentul de Comunicare Externă al organizatiei.

Curs autorizat de Formator la Bucuresti si Cluj in luna februarie 2011

Cursul de formator organizat de Schultz Consulting este construit dupa o experienta de 15 ani de training in stiinte comportamentale aplicate prin metoda experientiala atat in Romania cat si in Europa. Cursul proiecteaza tehnici provenite din scoala americana de training combinate cu tehnici europene. Este un curs interactiv, unde orice trainer va avea oportunitatea sa reflecteze la noi metode si abordari in training....

Curs autorizat de Manager de Proiect

Certifica-ti cunostintele de Manager de Proiect urmand cursul autorizat organizat de Schultz Consulting. In timpul cursului, participantilor li se va da posibilitatea de a parcurge toate etapele unui proiect de la planificare pana la evaluarea proiectului.