Stiri cariera

Caut Angajator
S-au deschis inscrierile la LEADERS School 8

Reprezentand inca din 2008 punctul de intalnire al studentilor romani din prestigioasele facultati ale Ivy League, precum si din cele nationale, LEADERS School revine in Poiana Brasov, in perioada 31 Iulie - 6 August 2011, pentru a reconfirma succesul si puterea unui stil de leadership autohton, in cadrul celei de-a 8-a editii.    

Consultanta la superlativ la Business Consulting Case Study Event

  Marti, 28 iunie, Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) a organizat Business Consulting Case Study Event, eveniment in cadrul caruia participantii au fost alaturi de reprezentanti ai companiilor de consultanta de top din Romania si au avut ocazia sa lucreze sub indrumarea celor mai buni profesionisti in domeniu. Castigatorii au obtinut stagii de practica la PWC si Colliers International.    

Cariere in Romania comunicare si dezvoltare profesionala la Go4Media

  Marti, 21 iunie, Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) a organizat Go4Media, proiect in cadrul caruia tinerii ce isi doresc cariere in domeniul comunicarii au avut sansa de a interactiona cu reprezentanti de top ai companiilor din acest domeniu.        

Aplica acum la BCCSE! Perioada de inscriere se apropie de sfarsit

Oricine este interesat de o cariera in domeniul consultantei sau managementului strategic are sansa de a aplica la Business Consulting Case Study Event, eveniment LSRS ce va avea loc marti, 28 iunie la Bucharest Hubb.        

Aplica acum la Go4Media! Perioada de inscriere se apropie de sfarsit

Oricine este interesat de o cariera in domeniul comunicarii are sansa de a aplica la Go4Media, eveniment LSRS ce va avea loc marti, 21 iunie, la Bucharest Hubb.          

YnterACT proiectul care a reunit nevoia de comunicare si creativitate in randul tinerilor

7 saptamani in care tineri studenti ai diferilor institutii de invatamant superior romanesc au participat la cele 7 Module reunite sub numele de YnterACT.    

Perspective de cariera in domeniul comunicarii in Romania

Oricine este interesat de o cariera in domeniul comunicarii are sansa de a aplica la Go4Media, eveniment LSRS ce va avea loc marti, 21 iunie, la Bucharest Hubb.          

Coca-Cola HBC Romania continua si in 2011 programul de internshipuri destinate studentilor si absolventilor

Vara aceasta, Coca-Cola HBC Romania relanseaza programul anual de internshipuri cu 18 pozitii de internship disponibile in 3 departamente diferite si 5 orase din tara.  

Fii consultant pentru o zi! Perspective de cariera in consultanta in Romania

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) aduce oportunitatile de cariera mai aproape de tinerii romani de pretutindeni. Astfel, la inceput de vara, LSRS invita studentii romani sa aplice la Business Consulting Case Study Event si Go4Media.          

MSc Programme in International Marketing (PR.I.MA.) - Athens University of Economics and Business

PR.I.MA. is a full time post graduate programme offered by the Department of Marketing & Communication of the Athens University of Economics & Business (AUEB), Greece. The application period for the acad.year 2011-2012 is open until May, 31st, 2011.