Stiri cariera

Caut Angajator
Liga Studentilor Romani din Strainatate aduce oportunitatile de cariera mai aproape de tine

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) aduce oportunitatile de cariera mai aproape de tinerii romani de pretutindeni. Astfel, la inceput de vara, LSRS invita studentii romani sa aplice la Business Consulting Case Study Event si Go4Media.          

Noutati din Arhitectura - Design - Proiectare

Daca esti pasionat de arhitectura, design, proiectare sau alte arte vizuale si te atrage provocarea de a realiza o opera de arta din materiale neconventionale, Red Bull organizeaza competitia The Art of Can. Participantii se pot inscrie in concurs cu o lucrare (sculptura, pictura, imagine 3D sau o piesa de arta moderna) la realizarea careia au folosit ca materie prima sau ca punct de plecare doza albastra si argintie...

Repere practice pentru imbunatatirea performantei - eveniment ACCA in Bucuresti

Ne bucuram sa anuntam organizarea celui de-al 50-lea eveniment ACCA in Bucuresti, in acest an aniversar in care ACCA a implinit si cinci ani de la deschiderea biroului local in Romania.  

Dr. Harold Kerzner la PMday 2011

Asociatia profesionala Project Management Institute Romania Chapter, in parteneriat cu Microsoft, organizeaza Conferinta internationala PMday in data de 27 Mai 2011, la Hotel Pullman Bucharest World Trade Center, (Piata Montreal, nr.10, Bucuresti).

Lansare Carevasazica #2

Carevasazica si pe final de primavara! Ziarul asociatiei studentesti Voluntari pentru Idei si Proiecte Romania se pregateste de lansarea celui de-al doilea numar al publicatiei gratuite pentru studenti, „Carevasazica”.

TrainingWeeks Antreneaza-te pentru cariera ta!

Ne pregatim pentru LEADERSHIP si ANTREPRENORIAT! Sase zile, sase serii de antrenament, incepand de luni, 23 mai!    

Vino alaturi de noi pe 22 mai! Bucurestiul Fluiera Fault!

Spre sfarsitul lunii mai, AIESEC Bucuresti trage un semnal de alarma pentru al patrulea an consecutiv, in cadrul proiectului de responsabilitate sociala Bucurestiul Fluiera Fault.

PRIME Romania te trimite in QUEST-ul carierei tale

4 agentii, cursa contracronometru, advertising, competitie, PR – toate la prima editie a unui eveniment neconventional ce va „plimba” participantii prin tot Bucurestiul.  

CNSC si-a incheiat turul ghidat de profesionisti prin Guerrilllicom
Stiri cariera

Cea de-a opta editie a Congresului National al Studentilor la Comunicare organizat de PRIME Romania s-a incheiat sambata, 7 mai 2011 dupa zile pline de informatii noi, exemple concrete, campanii indraznet si speakeri bine pregatiti.

Open space debate cu LEAP
Stiri cariera

Duminica asta, LEAP va provoaca la o discutie despre nonformal, voluntariat si angajabilitate. Vorbim despre povestile de voluntariat, lectiile invatate si cunostintele dobandite intr-un open space moderat de echipa LEAP. Impreuna, vom incerca sa ne dam seama cum ne ajuta voluntariatul in viitoarea cariera, ce luam cu noi mai departe, ca tineri profesionisti.