Stiri cariera

Caut Angajator
Esti somer? Poti sa-ti cresti sansele de angajare participand la cursuri gratuite!

Actioneaza acum pentru tine, facand din statutul de somer un prilej de a-ti dezvolta competentele. Suntem alaturi de tine si iti facem o invitatie sa partici la cursuri gratuite!

Stiri recomandate de pe evz.ro

Ultimele stiri educationale si de business de pe evz.ro

Stiri recomandate de pe CAPITAL.ro

Ultimele stiri educationale si de business de pe CAPITAL.ro

The Essential Drucker

  Selectie din lucrarile de management ale lui Peter F. Drucker    

Unilever lanseaza competitia Unilever Game

Unilever lanseaza Unilever Game pe 17 Noiembrie 2010! Timp de 5 saptamani vei calatori prin lumea plina de aventuri a brandurilor Unilever.Iti vei dezvolta abilitatile de business rezolvand probleme reale cu care te-ai putea confrunta lucrand intr-unul din departamentele: marketing, vanzari, finante, resurse umane si logistica.

Case Study 2010: Competitia solutiilor ingenioase

Dovedeste-ti abilitatile de munca in echipa, ingeniozitatea sau spiritul analitic in fata reprezentantilor unor companii importante de pe piata economica romaneasca.

TechDays | Professional Developer Summit - December 9, 2010

Joi, 9 decembrie 2010, incepand cu ora 8:30, in Bucuresti la Hotel Marriott va avea loc unul dintre cele mai importante evenimente dedicate dezvoltatorilor profesionisti, din acest an.Gazdele evenimentului vor fi, din partea Microsoft Romania, Ronald Binkofski, General Manager si George Pristavu, DPE Lead. Invitat special la nota de deschidere este Stephen Forte, Chief Strategy Officer la Telerik.

Despre invazia urbana la Imprint 4

Pentru tine, nefericit si prohibit artist urban pe timpul iernii, damnat pentru a couple of months sa nu poata da stencil-uri, paste-up-uri pe ici-colo prin oras si sa nu poata desena pe peretii inghetati ai urbei, pentru tine, roit maudit contemporan, ADVICE Students a pregatit Imprint 4, un concurs de vizualuri cu hype bun.

Citizen Act - Redeseneaza banca de maine

Citizen Act este un training game pe teme de responsabilitate sociala si de mediu care incurajeaza participantii sa contribuie la construirea unui viitor mai bun folosindu-si creativitatea si spiritul de echipa.      

Stiri recomandate de pe CAPITAL.ro

Ultimele stiri educationale si de business de pe CAPITAL.ro (saptamana 29 noiembrie - 5 decembrie 2010)