Stiri cariera

Caut Angajator
Find Your Place la IASHINGTON 2010, cea mai mare conferinta a verii!

AIESEC isi propune sa atraga atentia lumii asupra potentialului cultural si educational al orasului Iasi, organizand conferinta internationala IASHINGTON 2010. Evenimentul va transforma orasul nostru timp de o saptamana, intr-o adevarata capitala multiculturala a lumii, oferind astfel locuitorilor sai o experienta unica, o ocazie de a deveni sensibili cultural si de a gandi global.      

Empowering Entrepreneurs by JCI Bucharest

Proiectul isi propune sa ajute la consolidarea si formarea unei clase de business de tip antreprenorial condusa de oameni tineri, puternici, creativi care reusesc sa-si gaseasca in orice mediu sau context resurse pentru a evolua si solutii la problemele ce apar pe parcurs.  

Upcoming Careers in Europe Events

Careers in Europe organises recruitment events for internationally minded candidates. Top Woman|Top Careers event will present the personal and professional development of women in business. The Open Minds|Open Frontiers event provides a unique opportunity to candidates to meet the people that can build their international career.

Ce este Strategia Euro 2020 şi ce planuri are Europa pentru tineri

Criza economica globala a impus aparitia unei strategii noi, adaptate momentului. Gasirea unui job stabil intr-un domeniu care sa aiba viitor este foarte dificila in perioada aceasta. Prin urmare, pe 17 Iunie Comisia Europeana a adoptat Strategia Euro 2020, proiect ce priveste cresterea economica si a locurilor de munca in Uniune in urmatorii 10 ani.    

Descopera-ti Drumul. Workshop-ul de alegere a carierei pentru tineri (12 iunie)

Alegerea eficienta a carierei este ingredientul esential pentru a avea o cariera implinita si de succes. In schimb, a nu sti clar ce vrei si incotro sa te indrepti este calea garantata de a-ti sabota propria cariera. Participa la workshop-ul Social Arts. Descopera-ti drumul.

Mazars se implica in protejarea padurilor tropicale din Indonezia alaturi de Conservation International

Respectand strategiile cu privire la responsabilitatea sociala si protectia mediului inconjurator, grupul international de consultanta Mazars se implica in protejarea padurilor tropicale din Indonezia, in parteneriat cu organizatia non-guvernamentala Conservation International.  

Mediul de Afaceri - Editia a 4-a

  Societatea Studentilor Europenisti (SSE) Cluj-Napoca, in colaborare cu Junior Chamber International Romania, organizeaza proiectul Mediul de Afaceri, ce are ca scop incurajarea initiativei antreprenoriale a tinerilor studenti.          

PRIME Romania organizeaza a doua editie PR&Ad Fair cel mai specializat targ de joburi si internshipuri din Romania

Mai 2010, Bucuresti – PRIME Romania anunta desfasurarea in perioada 13-14 mai 2010, la Facultatea de Drept (Universitatea Bucuresti), a celei de-a doua editii a targului PR&Ad Fair – singurul targ de joburi si internshipuri din Romania specializat in domeniul relatiilor publice si al publicitatii.

Personal Development School. Cariera de piatra!

Personal Development School este un proiect cu traditie ce poarta stampila Voluntari pentru Idei si Proiecte si care se desfasoara in perioada 3- 15 mai. Vizand studentii de anul I si II, proiectul isi propune sa le ofere celor 25 de participanti informatii concrete si valoroase care sa reprezinte un fundament palpabil pentru viitoarea lor cariera.    

Hai sa ne jucam impreuna de-a VIP-ul!

In perioada 26 aprilie – 13 mai 2010 organizatia studenteasca VIP Romania va derula o campanie de promovare, campanie care are ca idee centrala jocul, sloganul acesteia fiind „Hai sa ne jucam impreuna de-a VIP-ul!”. Campania vizeaza studentii de la Academia de Studii Economice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative si Universitatea Bucuresti.