Stiri cariera

Caut Angajator
PC World Technology Tour - editia II
Stiri cariera

PC World Technology Tour - -Scoala de vara, editia a doua, 16-22 august, Poiana Zanelor

IASHINGTON 2009 by AIESEC Iasi
Stiri cariera

AIESEC Iasi organizeaza  IASHINGTON 2009 (http://www.iashington.org/) ,  conferinta internationala ce va avea loc in Iasi, in perioada 20- 25 iulie 2009.  

Prezentarea International Hellenic University in Bucuresti

International Hellenic University (IHU), prima universitate de stat din Grecia care ofera cursuri cu predare in limba engleza, vine la Bucuresti pentru a-si prezinta oferta de programe post unversitare.    

Achievers - Advance Your Career sustinut de Career Experts

Achievers este experienta condensata a Career Experts in asistarea a sute de persoane in dezvoltarea carierei lor. Prin acest seminar interactiv de 1 zi vei dobandi instrumentele cheie, testate practic, pentru alegerea, angajarea si avansarea in cariera. Career Experts este primul centru privat de consiliere in cariera din Romania, fondat in anul 2004. Serviciul nostru principal este cel de career coaching, caruia i se alatura...

Puzzle in comunicare

Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera (CCOC) din cadrul Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti (UPB), organizeaza in data de 27 mai 2009, intre orele 14.00 si 18.00, in Sala Senatului, conferinta in domeniul consilierii in cariera a studentilor si absolventilor intitulata PUZZLE IN COMUNICARE.    

Scoala de vara Plant Your Brand by ADVICE Students

Dupa ce s-au luptat cu balaurii crizei, voluntarii aventurosi de la ADVICE Students au pus la cale o scoala de vara de poveste. Printre nuferi si pelicani, printre prieteni si mentori, printre idei si idealuri, ADVICE Students lanseaza Plant Your Brand, o scoala de vara eco-publicitara care va avea loc odata ca niciodata în perioada 26 iulie – 2 august în Delta Dunarii.

Adobe Learning Center - First Time Quality Engineer 2.0
Stiri cariera

Anul trecut, in vara, Adobe Romania inaugura programul Adobe Learning Center cu prima versiune a trainingului First Time Quality Engineer. Acum este timpul pentru a 2-a editie, care incearca sa arate ce presupune munca unui Quality Engineer (tester) de la Adobe Romania. Trainigul se adreseaza studentilor sau proaspetilor absolventi care doresc sa-si inceapa o cariera in testare, sau pur si simplu vor sa afle mai multe...

Evenimentul Access MBA Bucuresti - Luni, 30 martie 2009

Momentul potrivit pentru un program MBA Investiti in cariera dumneavoastra si consolidati-va profilul profesional cu ajutorul celei mai recunoscute diplome de afaceri pe plan international: MBA - Masteratul de Administrare a Afacerilor.  

Akademics 2.1

Nu mai privi din culise! Vino sa-ti faci o viziune mai clara. ASER te invita in perioada 7-10 aprilie la o serie de Goldspeech-uri si Workshop-uri, totul prezentat intr-un spectacol intitulat Akademics 2.1.