Stiri cariera

Caut Angajator
Ne place stilul Business, dar stim sa ne si distram
Stiri cariera

Daca si tu vrei sa imbini utilul cu placutul, sa iti construiesti o cariera, sa cunosti specialisti din domeniul Business, sa realizezi proiecte studentesti, sa iti exprimi si sa pui in practica ideile, te asteptam in echipa Business Organization for Students(B.O.S)

VIP Romania isi asteapta noii membri
Stiri cariera

In perioada 1-21 octombrie organizatia studenteasca VIP Romania (Voluntari pentru Idei si Proiecte) desfasoara o campanie de promovare adresata tuturor studentilor interesati de voluntariat. Cei care doresc sa devina membri VIP pot afla mai multe detalii vizitand site-ul www.vipromania.ro sau blogul www.vipromania.ro/blog.

Careers in Europe event in Budapest

Top employers from Europe are coming to Budapest to recruit you! The Careers in Europe Event in Budapest (November 24th) is a prestigious recruitment forum where multinational companies from all over Europe will conduct one-to-one interviews with carefully selected first-class candidates. On offer are many excellent graduate and entry-level jobs across the continent!

City College devine Facultatea Internationala a Universitatii Sheffield

Universitatea Sheffield anunta faptul ca City College a devenit oficial Facultatea Internationala a Universitatii Sheffield. Aceasta fuziune este unica in lumea academica de elita si astfel City College devine cea de–a sasea Facultate a Universitatii Sheffield si singura localizata in afara granitelor Marii Britanii.   

Castigatorii concursului Informeaza-te de pe HIPo.ro, organizat de Catalyst si sustinut de BCR Administrare Fond de Pensii
Logo BCR Administrare Fond de Pensii

In urma concursului Informeaza-te de pe Hipo.ro desfasurat pe portalul www.hipo.ro (17 iunie 2009 – 15 august 2009) in data de 27 august 2009, incepand cu ora 15 a avut loc la sediul Catalyst Solutions SRL tragerea la sorti in vederea desemnarii castigatorilor. In acest sens s-a intrunit o comisie de tragere la sorti ce a fost formata din reprezentati ai organizatorului.   ...

Junior PR Award - PRovocari creative si stagii de PRactica cu greutate

Studentii se pot inscrie pana la 1 septmbrie 2009 in cadrul sectiunii Junior a competitiei Romanian PR Award. Inscrierile se fac gratuit si consta in realizarea unei campanii de PR, de maximum 1000 de cuvinte, in limbile romana si engleza. Lucrarile pot fi realizate fie individual, fie in grupe de pana la 4 membri, limita de varsta fiind de 25 de ani.  

Access - Get The Job You Want

  Access este experienta condensata a Career Experts in asistarea a sute de persoane in a-si stabili obiective ambitioase de angajare si a le atinge. Prin acest seminar interactiv de 1 zi vei dobandi ideile, metodele si tehnicile cheie, testate practic, pentru angajarea cu succes. Career Experts este primul centru privat de consiliere in cariera din Romania, fondat in anul 2004. Serviciul nostru principal este...

Invitatie de recrutare... altfel
Stiri cariera

Stii Engleza, Franceza, Germana sau Spaniola la nivel avansat? Asta iti poate aduce un job bun la unul dintre cei mai doriti angajatori din Romania ( conform studiului “Top Employers 2009” organizat de Catalyst Solutions si Daedalus Millward Brown) ! Treci de quizul nostru si profita de oportunitate!

Joaca quiz-ul nostru ca sa afli mesajul de recrutare din spatele lui (FRANCAIS)
Stiri cariera

Esti bun la franceza? Asta iti poate aduce un job! Treci de quiz si profita de oportunitate!