Primii pasi pentru o cariera in programare

Line Education Center este un centru de training dedicat 100% cursurilor de IT. Ceea ce aduce cursurilor LEC un grad foarte mare de utilitate si aplicabilitate este faptul ca trainingurile sunt sustinute de programatori cu experienta si totul se bazeza pe studii de caz si practica.

In perioada 12 - 16 iulie vor incepe noi grupe pentru urmatoarele cursuri:


Java Fundametals – 14 iulie
Java este, in prezent, cel mai utilizat limbaj de programare. Trainingul Java Fundamentals a fost constuit pentru cei care isi doresc sa faca primi pasi in invatarea acestui limbaj. Un plus considerabil al acestui curs este faptul ca princiile programarii orientate obiect, care se studiaza in cadrul acestui curs, pot fi aplicate in oricare alt limbaj de programare modern.

Initere in PHP – 15 iulie
Desfasuradu-se pe parcursul a 8 saptamani, trainingul de initiere in PHP este recomadat celor care vor sa invete modul in care se dezvolta aplicatii si siteuri web folosind PHP. Cursul incepe de la un nivel minim si abordeaza elemente precum bazele de date MySql, cookieuri sau notiuni de securitate.


PHP Avansati – 15 iulie
Venind in completarea cursul de initiere in PHP, cursul de PHP pentru nivel avansat aduce o serie de componente noi precum frameworkuri de PHP, lucrul cu fisere XML sau design patterns. Pentru participarea la acest curs se recomanda sa aveti un bagaj mediu de cunostinte in PHP.

 

C# si .Net – 12 iulie
Acest curs detaliaza modul in care se utilizeaza limbajul C#, alaturi de framework-ul .Net si utilitarele din Visual Studio pentru a construi atat aplicatii web aplicatii desktop cat si aplicatii web. Pentru o aprofundare cat mai buna a cursului se recomanda sa aveti cunostinte minime de programare si programare orientata obiect.

Pe langa trainigurile dedicate cursurilor de programare LEC va ofera si trainiguri pentru utilizarea programelor din suita MS Office:

MS Excel – 21 iunie si 16 iulie
O alegere excelenta in cazul in care vrei sa inveti folosind o abordare bazata pe practica si studii de caz. Fie ca este vorba despre formule, functii, grafice, tabele pivot sau un alt instrument din MS Excel trainingul LEC iti poate oferi raspunsul pentru a-ti termina treaba mai repede si mai usor. Inscrie-te pana pe 20 iunie si beneficiezi de o reducere de 20%.

Va recomandam si:

10 motive pentru care sa te alaturi echipei Catalyst Solutions

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?