Stiri cariera

Caut Angajator
AIESEC București organizeaza Business Congress- eveniment de networking dedicat tinerilor profesionisti

AIESEC București, parte a celei mai mari organizații globale conduse de tineri, dedică ziua de 23 Martie networking-ului, in cadrul Business Congress, eveniment ce va avea loc la  Hotel Ibis (Gara de Nord).

Noutatile editiei a Xa RIUF

Sambata, 17 martie, se deschid portile celei de a Xa editii a celui mai mare targ international de universitati din Europa de Est, RIUF. Timp de 2 zile, la Sala Palatului participantii vor putea vizita standurile a peste 100 de universitati din 15 tari.  

Cat te costa sa studiezi in strainatate?

Costurile de trai reprezinta o preocupare pentru parintii copiilor care vor pleca la studii in strainatate. Pe langa taxa de scolarizare, se adauga si costurile chiriei, costuri pentru mancare sau pentru activitati din timpul liber. Bugetele au fost calculate de catre studenti din Marea Britanie, Olanda, Suedia si Danemarca.

LEADERS School continua si in 2012 prin editia a 9-a

Dupa ce a ajutat la formarea a peste 250 de tineri de elita din Romania, LEADERS School revine si anul acesta, ducand traditia mai departe si reconfirmand succesul editiilor precedente. Programul continua sa identifice tineri cu potential de leadership care pot aduce schimbarea in Romania, oferindu-le cadrul ideal de formare printr-un mix inedit de activitati practice si intalniri cu lideri romani inspirationali.    

HP is coming to your University!

Right now, we’re looking to add in our team both specialist and young talents with promising potential. This is the place to challenge your skills and expertise, set off a successful career, experience multi-lateral development, professional diversity, our culture of excellence and the key ingredient that sets us apart as a winning company, team work.    

Business Club Conferences, 20-22 martie, Aula Magna ASE

Business Club crede in puterea informatiei si isi propune sa participe activ la dezvoltarea atat personala, cat si profesionala a studentilor. Anul acesta, proiectul Business Club Conferences vine in intampinarea tuturor celor doritori sa opereze in mediul business din Romania.

A 8-a editie Personal Development School

Cu o floare nu se face primavara, dar cu o pasiune se face Personal Development School! Organizatia Voluntari pentru Idei si Proiecte pregateste anul acesta a 8-a editie Personal Development School ( sau PDS cum ii spun prietenii).

De ce sunt universitatile internationale interesate de studentii romani?

Tinerii interesati de studiul international sunt asteptati si anul acesta la RIUF, cel mai mare targ de universitati din Romania, pe 17-18 martie la Bucuresti, pe 20 martie la Timisoara si pe 22 martie la Iasi.

Proud to feel – vino sa faci parte din povestea Proud 6!

Business Organization for Studentsorganizeaza anul acesta cea de-a sasea editie a proiectului traditional Proud si pentru ca traim in era emotiilor si a nevoilor spirituale ale consumatorilor abordam doua teme de actualitate si provocatoare: marketing emotional si marketing social.

Steal the LEAD...in your career! Cum sa furi cunostintele lor si sa fii cel mai bun?! Raspunsul e PAD!

Ajuns la cea de-a saptea editie, organizat de ASCIG, proiectul vizeaza cei mai doritori studenti din anii II, III sau master  carora le ofera sansa de a invata contabilitatea aplicata.