ASER Umanitar 2009

In Romania, aproape 500 de copii se imbolnavesc de cancer in fiecare an


Vita de Vie si Pistol cu Capse in concert umanitar .

Marti, 15 decembrie, ora 19:00, ASER te invita sa participi in club Fabrica la ASER Umanitar 2009. Atmosfera va fi incalzita de Tibi Neuronu’ de la Showtime, iar Vita de Vie si Pistol cu Capse ne vor tine in picioare toata seara. Luptam impreuna pentru o speranta in viata copiilor bolnavi de cancer si leucemie, internati in spitalele Budimex si Fundeni.


Cancerul nu iarta pe nimeni, copii sau adulti, bogati sau saraci, cu totii suntem neputinciosi in fata unei boli atat de crunte. Exista insa cazuri extreme, copii pe care saracia i-a lasat fara arme in aceasta lupta nedreapta. Pentru ei vrem sa avem un cuvant de spus, sa le aducem o speranta si un zambet in preajma Craciunului.

Concertul va fi presarat cu momente speciale, surprize pe care le veti descoperi alaturi de noi. Biletele le puteti achizitiona de la standul ASER din ASE Comert, etajul 1 ( 25 noiembrie – 15 decembrie), de la membrii ASER sau direct de la intrare. Alte donatii vor putea fi aduse la stand, in aceeasi perioada.

Concertul este unul din cele trei seri organizate de ASER pentru strangerea de donatii, alaturi de “Seara Companiilor” si “Seara ONGurilor”.
Mai multe detalii despre eveniment pe www.aserumanitar.ro.


Contact :

Diana Berindan

Project Manager ASER Umanitar 2009 

Telefon: 0755070087

 

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?