Discover UN

Discover U.N.
 
 

Daca vrei sa te familiarizezi cu activitatile agentiilor ONU din Romania si din strainatate, daca vrei sa ai o viziune asupra ceea ce inseamna munca si o potentiala cariera pentru studenti si recenti absolventi, daca vrei sa intalnesti profesionisti, sa inveti de la ei si sa participi la prezentarea unor coordonate referitoare la internship-uri sau voluntariate in cadrul ONU, atunci participa la DISCOVER U. N.

 

Proiectul propus de Econosofia, club al organizatiei studentesti Voluntari pentru Idei si Proiecte, se desfasoara in perioada 17 noiembrie - 13 decembrie si este, garantam pentru asta, unul dintre cele mai tari proiecte la care poti participa.

 

Stii, cand esti student si vrei sa te implici, nu e greu sa te simti coplesit de atatea initiative pe care ti le propune atata lume, in atatea directii, si parca pana la urma esti prea obosit ca sa mai alegi ceva. Dar cum nici becul nu se aprinde singur, asa si tu ai nevoie de ajutor. Econosofia ti-l ofera. Iata ce conferinte iti propune:

 
  1. 17- 19 noiembrie -  Trecerea in revista a activitatii ONU in toata lumea, cum poti sa iti cladesti o cariera in sistemul ONU (aici ii privesti si inveti de la : Jan Sorensen, Yesim Oruc, Mircea Mocanu)
  2. 23- 27 noiembrie -  Politici ale sistemului medical, despre saracie, rolul ONU in acest sector (aici esti atent si inveti de la : Mihai Horga - UNFPA, Victor Olsavszky - WHO )
  3. 23- 27 noiembrie - Despre emigrare/ imigrare si refugiati, activitati de succes ale ONU (aici iei aminte la : Sandu Dumitru – UNHCR/ UNFPA)
 

Si pentru ca Econosfia chiar e draguta, dupa conferinte iti propune un soi de scoala (ODA- Offical Development School) care consta in: prezentari si ateliere, dezbateri pe teme de interes national, studii de caz, cu invitati tot unul si unul. Fii cu ochii pe blog (http://econosofia.wordpress.com/ ) pentru ca o sa te tin la curent cu cine mai confirma. Nu mai e mult, proiectul incepe pe 17 noiembrie si, crede-ma, o sa vrei sa te numeri printre cei 25 de participanti.

 
 
 

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?