Stiri cariera

Caut Angajator
TOP 50 Cei mai doriti angajatori in Bucuresti
Stiri cariera

6674 de respondenti din Bucuresti au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 40 Cei mai doriti angajatori in Iasi
Stiri cariera

1292 de respondenti din Iasi au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 40 Cei mai doriti angajatori in Cluj
Stiri cariera

2103 de respondenti din Cluj au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 40 Cei mai doriti angajatori in Timis
Stiri cariera

1729 de respondenti din Timis au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 20 Cei mai doriti angajatori in Sibiu
Stiri cariera

483 de respondenti din Sibiu au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

Afla care sunt invitatii de la Top Talents Romania 2019!

13 companii, 43 de reprezentanti, un speaker international si invitati speciali. Nu rata evenimentul de cariera Top Talents Romania 2019!

Creeaza-ti propriul plan in cariera. Alege sa faci parte din echipa Farmexim
Stiri cariera

Farmexim este prima companie de import si distributie de medicamente din Romania, infiintata in 1990. Inceputa cu 30 de ani in urma, povestea se scrie inca. O istorie bogata, generoasa, la capatul careia Farmexim a devenit sinonim cu excelenta.