Stiri cariera

Caut Angajator
Business-ul este despre actiune, nu despre idei

Evenimentul Top Talents Romania din toamna anului 2016 a fost deschis cu sesiunea Entrepreneurship vs. Intrapreneurship moderata de Sergiu Negut, CEO & board adviser specializat in crestere antreprenoriala si Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management Romania.

A fi sau a nu fi un lider bun? Discovering, Dreaming, Designing and Destiny

De la Top Talents Romania 2016, un eveniment care a reunit tineri cu potential, nu putea sa lipseasca o sesiune de discursuri motivationale, izvorate din experienta unor oameni de succes. Reprezentantii companiilor Vodafone Romania, Coca–Cola HBC Romania, Philips, Arctic, EY, Unilever ne-au spus cum poti deveni un lider de succes.

Participantii de la Top Talents au invatat prin joc si joaca alaturi de Universum Events

In cadrul Top Talents Romania 2016, specialistii Universum Events i-au provocat pe participanti sa participe la doua activitati interactive: Beat the Box si Peak Performance, care le-au testat abilitatile de comunicare si de adaptabilitate intr-o echipa sub presiunea timpului. Astfel ca cei mai rapizi si perspicace dintre participanti au fost invingatori.

Google, un model de business de succes prezentat la Top Talents Romania

Va imaginati cum este sa fii CEO la Google Romania? Participantii de la Top Talents Romania 2016 au avut ocazia de a se afla timp de o ora si jumatate in aceeasi sala cu Elisabeta Moraru, Country Manager la Google. Aceasta a primit intrebari despre parcursul ei profesional si despre modul in care a obtinut tot ceea ce si-a propus.

Despre carti si oameni cu Bookster

Cristi Naftanaila, CEO la Bookster, a vorbit in cadrul Top Talents Romania 2016 despre felul in care depinde doar de noi sa ne imbunatatim viata, respectand anumite principii. El ne-a invitat sa reflectam asupra catorva aspecte. Citeste mai mult aici.  

DB Global Technology lanseaza hubul tehnologic DB Connect

DB Global Technology creeaza un nou hub tehnologic, un spatiu de lucru digitalizat si un centru modern pentru organizarea de evenimente

Perceptia ta asupra industriei IT din Romania si asupra brandului de angajator Electronic Arts (EA)

Te invitam sa participi la un scurt chestionar ce investigheaza perceptia profesionistilor si a studentilor asupra industriei IT din Romania si asupra brandului de angajator Electronic Arts.

In Lumea Carrefour, e usor sa-ti scrii povestea!

Ce inseamna sa lucrezi pentru Carrefour, unul dintre cei mai mari si atractivi angajatori din retailul romanesc si european? Iti putem povesti despre diversitatea din organizatie, despre spiritul ei proaspat, despre mediul si conditiile de lucru, flexibilitatea, stabilitatea si dezvoltarea profesionala de care se bucura cei care lucreaza alaturi de noi, dar cel mai bine afli toate astea direct de la colegii nostri din magazine.