Stiri cariera

Caut Angajator
Candidat fara experienta? Afla ce joburi si salarii te asteapta in 2014

Planuiesti sa te angajezi anul acesta, dar nu ai experienta de munca? Manpower, Lugera The People Republic si Adecco prezinta care este lista de joburi disponibila pentru 2014, dar si salariile din fiecare domeniu.      

Msg Systems angajeaza 40 de programatori in Cluj

Furnizorul de consultanta si solutii IT Msg Systems Romania, filiala locala a concernului german Msg Systems AG, angajeaza 40 de programatori in Cluj in perioada urmatoare.  

Joburi mai bine platite in Romania decat in afara tarii

Chiar daca din punct de vedere economic Romania este mai putin dezvoltata decat majoritatea vecinilor sai, exista insa cateva joburi pentru care nu ar merita sa pleci sa lucrezi in strainatate.

Cum a fost prima zi la Angajatori de TOP Iasi

Peste 1.000 de locuri de munca si 30 dintre cei mai doriti angajatori din fiecare industrie te asteapta si maine, 22 martie, la Angajatori de TOP Iasi. Astazi am dat startul celei de-a treia editie a evenimentului in Iasi.

Viitorul in recrutare - cum influenteaza tehnologia interviul de angajare

Candidati care se vor programa singuri la interviu si departajare a acestora cu ajutorul aplicatiilor mobile. Acestea sunt doar cateva din tehnicile de recrutare care vor fi utilizate in viitor de catre angajatori cu scopul de a facilita procesul de selectie. Astfel, companiile vor putea face sute de angajari in perioade scurte de timp.    

Ce trebuie sa stii pentru un salariu intre 3.000-6.700 lei in Romania

Stii ca vrei sa castigi un salariu bun, dar nu esti inca hotarat de ce ar trebui sa te apuci? Iata o lista cu joburile care sunt la mare cautare de catre angajatori si care ofera salarii cuprinse intre 3.000 si 6.700 de lei pe luna.    

Afla pe ce anume vor pune accent angajatorii in urmatorii trei ani

Studiul Best Employers Study (BES) realizat in Europa Centrala si de Est de catre Aon Hewitt , liderul mondial al furnizorilor de servicii de consultanta privind resursele umane, a aratat faptul ca implicarea profesionala (engagement) si motivarea angajatilor sunt doi factori principali care vor conta pentru angajatori in urmatorii trei ani.      

Cum a fost in prima zi la Angajatori de TOP Bucuresti

Peste 3400 de locuri de munca, 20 de programe de internship si 100 de angajatori de top te asteapta si maine, 5 aprilie, la Angajatori de TOP Bucuresti. Astazi am dat startul celei de-a 16-a editii a evenimentului din Bucuresti.

Vineri si sambata are loc cea mai mare editie Angajatori de TOP din ultimii 5 ani

100 de companii participante, peste 3400 de oportunitati de cariera si aproximativ 15 000 de vizitatori sunt asteptati la cel mai mare targ de cariera din aceasta primavara. Vineri si sambata, pe 4-5 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc editia cu numarul 16 a evenimentului de cariera Angajatori de TOP.  

DeLonghi angajeaza 250 de persoane

DeLonghi, producatorul italian de electrocasnice are 400 de angajati la Jucu, insa pana la sfarsitul anului doresti sa mai angajeze 250 de persoane. Compania a investit mult in dezvoltarea zonei de productie, cea mai recenta investitie fiind o hala de 8.000 metri patrati.