Stiri cariera

Caut Angajator
Despre carti si oameni cu Bookster

Cristi Naftanaila, CEO la Bookster, a vorbit in cadrul Top Talents Romania 2016 despre felul in care depinde doar de noi sa ne imbunatatim viata, respectand anumite principii. El ne-a invitat sa reflectam asupra catorva aspecte. Citeste mai mult aici.  

DB Global Technology lanseaza hubul tehnologic DB Connect

DB Global Technology creeaza un nou hub tehnologic, un spatiu de lucru digitalizat si un centru modern pentru organizarea de evenimente

Perceptia ta asupra industriei IT din Romania si asupra brandului de angajator Electronic Arts (EA)

Te invitam sa participi la un scurt chestionar ce investigheaza perceptia profesionistilor si a studentilor asupra industriei IT din Romania si asupra brandului de angajator Electronic Arts.

In Lumea Carrefour, e usor sa-ti scrii povestea!

Ce inseamna sa lucrezi pentru Carrefour, unul dintre cei mai mari si atractivi angajatori din retailul romanesc si european? Iti putem povesti despre diversitatea din organizatie, despre spiritul ei proaspat, despre mediul si conditiile de lucru, flexibilitatea, stabilitatea si dezvoltarea profesionala de care se bucura cei care lucreaza alaturi de noi, dar cel mai bine afli toate astea direct de la colegii nostri din magazine.

Regulament de participare la concursul - Studiul Perceptia asupra industriei IT in Bucuresti si asupra brandului de angajator Electronic Arts

Citeste regulamentul de participare la concursul - Studiul "Perceptia asupra industriei IT in Bucuresti si asupra brandului de angajator Electronic Arts"

Regulament de participare la concursul - Studiul Perceptia cu privire la angajatorul Mega Image

Citeste regulamentul de participare la concursul Studiul Perceptia cu privire la angajatorul Mega Image

Regulamentul de participare la concursul Studiul Preferintele profesionistilor IT cu privire la mediul de lucru

Citeste regulamentul de participare la concursul Studiul Preferintele profesionistilor IT cu privire la mediul de lucru!

SISC revine cu editia VII a evenimentului Spring IT
Stiri cariera

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) anunta cea de-a VII-a editie a Spring IT, care se va desfasura la Hotel Ambasador, in perioada 5-9 martie 2018.