Stiri cariera

Caut Angajator
Editia a 3-a a proiectului ASER Invest (22-26 noiembrie)

ASER Invest lanseaza o noua provocare tinerilor pasionati de investitii: aplica, participa la workshop-uri, demonstreaza ca esti printre cei mai buni in cadrul competitiei de pe Forex si poti castiga o bursa in valoare de 125 € lunar, pe o perioada de 2 ani, oferita de BRD.      

Te intrebi cum a inceput istoria celui mai de anvergura proiect marca ADVICE?

ADVICE Students te invita sa descoperi adevarul din spatele mitului publicitar la cea de-a 6-a editie AdRev. Intre 22 si 26 noiembrie, in Kulturhaus, intre 16:00 - 20:00, esti asteptat la cele mai revolutionare conferinte cu si despre publicitate.  

Completeaza-ti CV-ul si castiga cu HiPo.ro (editia 10 noiembrie-10 decembrie 2010)

Ce este? In perioada 10 Noiembrie - 10 Decembrie 2010 pe HiPo.ro va avea loc un concurs ce iti ofera sansa ca in schimbul completarii peste 50% a CV-ului tau sa castigi premii si sa beneficiezi la maxim de oportunitatile HiPo.ro. In plus, odata ce vei avea creat un CV bine completat pe HiPo.ro, poti aplica la zeci de joburi in companii de top.

Advertising si PR: Ce-si doresc barbatii?

Aflat la cea de-a XIX-a editie, PR Tea & Ad Cookies debuteaza in noul sezon cu o tema controversata: "Advertising si PR: "Ce-si doresc barbatii?". Acesta va avea loc in data de 24 noiembrie 2010, intre orele 19:00 si 20:30, in cafeneaua "Le Theatre", din strada George Enescu, nr. 2-4, sector 1.

Evenimentul Access MBA si Access Masters in Bucuresti – Joi, 18 noiembrie 2010

Access MBA si Access Masters faciliteaza legatura dintre scoli internationale de afaceri de top si candidatii ce doresc sa urmeze un program de Master sau MBA in strainatate. In cadrul evenimentelor de o zi poti sa ai mini-interviuri cu directorii de admitere si sa primesti consiliere gratuita pentru alegerea programului potrivit obiectivelor tale profesionale.

Higher Education Days schimba invatamantul superior din Romania!

AEGEE isi propune sa identifice principalele puncte slabe ale educatiei superioare si, mai mult decat atat, sa faciliteze implicarea studentilor in elaborarea unor solutii aplicabile. Astfel, opiniile si solutiile propuse de tine vor fi transmise sub forma unui memorandum adresat Uniunii Europene.

O lectie adevarata despre promovarea filmului romanesc la PRIME Maraton

PRIME Romania anunta desfasurarea, in noaptea dintre 6 si 7 noiembrie 2010, in casa de pe Strada Matasari nr. 17, a celei de-a doua editii PRIME Maraton. Pastrand formatul cu care si-a obisnuit participantii, workshop-ul nocturn va avea, de aceasta data, ca tema, promovarea filmului romanesc.

Schimba perspectiva in cariera cu programul de training Let’s Get Ready!

Let's Get Ready! este un proiect ce completeaza pregatirea tinerilor profesionisti din Romania prin experiente de invatare relevante si interactive. Trainingurile din program au scopul de a dezvolta tuturor participantilor competentele necesare pentru a obtine performante personale si profesionale in domeniul in care doresc sa exceleze. Aceste traininguri se desfasoara pe parcursul unei zile si abordeaza subiecte...

Fa un prim pas spre o cariera in Programare sau Design

Nu-i asa ca deseori iti doresti ca educatia care ti se ofera sa fie mult mai orientata pe practica si sa iti poti constui o cariera pe baza ei ?

LEAP in your career! Campanie de recrutare pentru proiecte educationale

LEAP, Link Education and Practice, cauta colaboratori si voluntari pentru proiectele sale de educatie non-formala! Daca esti student si ai vrea sa vezi cum e sa realizezi proiecte de PR, sau visezi sa lucrezi in cercetare, esti asteptat la un interviu cu membrii echipei.