Stiri cariera

Caut Angajator
TOP 50 Cei mai doriti angajatori in Bucuresti

6674 de respondenti din Bucuresti au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 40 Cei mai doriti angajatori in Iasi

1292 de respondenti din Iasi au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 40 Cei mai doriti angajatori in Cluj

2103 de respondenti din Cluj au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 40 Cei mai doriti angajatori in Timis

1729 de respondenti din Timis au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

TOP 20 Cei mai doriti angajatori in Sibiu

483 de respondenti din Sibiu au stabilit topul celor mai doriti angajatori în acest judet, raspunzand la intrebarea deschisa: "Care este topul primelor 5 companii la care ai vrea sa lucrezi?".

Afla care sunt invitatii de la Top Talents Romania 2019!

13 companii, 43 de reprezentanti, un speaker international si invitati speciali. Nu rata evenimentul de cariera Top Talents Romania 2019!

Hipo.ro - Career Stories
Stiri cariera

Afla povestile de cariera ale unor oameni care isi masoara succesul prin impactul adus in vietile colegilor, clientilor si a celor 100.000 utilizatori si 2600 de angajatori de pe Hipo.ro.

Veeam Sales Internship: April 2 - May 29

  Veeam is looking for some cool colleagues to join their Sales Team in Bucharest. If you are interested to start your career journey, check it out and apply until 23th of March.

Regulament de participare la concursul - Studiul Cum iti imaginezi ca e sa lucrezi pentru un jucator global pe piata software?
Stiri cariera

Regulament Acordare premii pentru concursul "Studiul Cum iti imaginezi ca e sa lucrezi pentru un jucator global pe piata software?"