Stiri cariera

Caut Angajator
LEAP in your career! Campanie de recrutare pentru proiecte educationale

LEAP, Link Education and Practice, cauta colaboratori si voluntari pentru proiectele sale de educatie non-formala! Daca esti student si ai vrea sa vezi cum e sa realizezi proiecte de PR, sau visezi sa lucrezi in cercetare, esti asteptat la un interviu cu membrii echipei.  

Careers in Europe International Recruitment Events in Brussels

Careers in Europe organises recruitment events for internationally minded candidates. Top Woman|Top Careers event will present the personal and professional development of women in business. The Open Minds|Open Frontiers event provides a unique opportunity to candidates to meet the people that can build their international career.

Romanian International University Fair 2010

Daca te numeri printre cei care au nevoie de o alternativa la invatamantul superior pe care il ofera statul roman, vino sa vezi oferta internationala, la RIUF 2010. Romanian International University Fair va avea loc pe 30 si 31 Octombrie, in Bucuresti, la Sala Palatului, sau pe 2 noiembrie, in Cluj, la Casa de Cultura a Studentilor.

Cupa ASCIG la Go – concurs cu premii pentru studenti

GO-neste spre noi teritorii! In perioada 25 octombrie – 7 noiembrie se desfasoara cea de-a parta editie a evenimentului Cupa ASCIG la GO.

Ultima saptamana de inscrieri la TEDxBucharest 2010: conferinta ideilor bune

Organizata sub licenta TED Global, conferinta TEDxBucharest va aduce pe 15 octombrie, la Crystall Palace Ballrooms, treisprezece vorbitori ce provin din tot atatea domenii si patru tari diferite, pentru a crea un spatiu al ideilor bune.

DevWorld 2010 - Eveniment dedicat programatorilor (26 octombrie)

Evenimentul Devworld 2010, organizat de IDG Romania in parteneriat cu comunitatile de programatori, va avea loc pe 26 octombrie la Hotel Ibis (Bucuresti) - Palatul Parlamentului.

VIP cauta potential. Ofera dezvoltare

Voluntari pentru Idei si Proiecte se pregateste pentru o noua generatie. In perioada 1-20 octombrie, va avea loc recrutarea de toamna, timp in care va cauta atent si temeinic cei mai valorosi potentiali membri. Pentru ca VIP crede in oameni si in pasiunile lor, se angajeaza, pe viitor, sa transforme potentialul in exceptional.

Numarul aplicantilor pentru un ONG studentesc creste cu aproximativ 15-20 ppc anual

O asociatie studentească cum este PRIME Romania, atrage in fiecare an peste 200 de studenti in procesul de recrutare, iar numarul este unul în continua crestere, desi asociatia este una nisata.

AIESEC University - viziunea unui proiect de succes

  AIESEC Bucuresti da startul pe 20 septembrie unei noi editii a proiectului AIESEC University, care iti va oferi o perspectiva de ansamblu asupra oportunitatilor de cariera din diverse arii.      

Centrele de consiliere fata in fata cu angajabilitatea

Reprezentanti ai centrelor de consiliere din universitati se intalnesc in perioada 14-16 septembrie 2010, la hotel Trianon intr-un eveniment marca Link Education And Practice pentru a dezbate problemele, provocarile, dar si solutiile in ghidarea studentilor in ceea ce priveste parcursul lor academic si profesional.