Stiri cariera

Caut Angajator
6 motive pentru care Kaufland este 3 x Angajator de Top

Kaufland Romania a obtinut pentru al treilea an consecutiv titlul de Angajator de Top, certificare acordata de organizatia independenta Top Employers Institute din Olanda. Cu aceasta ocazie am stat de vorba cu Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director la Kaufland Romania, pentru a afla in ce consta ecuatia lor de succes.

Fabrica Bosch din Cluj angajeaza

Lider global Bosch - Jucu, judetul Cluj, in furnizarea de tehnologii si servicii, organizeaza campania „Descopera Bosch Cluj”, care se adreseaza persoanelor ce doresc sa lucreze in cadrul fabricii din Cluj, si celor care vor sa interactioneze cu tehnologia automotive.

Oportunitati de cariera in Servicii & BPO la Angajatori de TOP Virtual
Stiri cariera

Companii de top din Servicii & BPO recruteaza la Angajatori de TOP Virtual! Daca iti doresti un job in acest domeniu, aplica la pozitiile disponibile. Acum este sansa ta de a face o schimbare in cariera sau de a da startul acesteia. 

Descoperă Bosch Cluj
Stiri cariera

Descopera Bosch Cluj. Doua weekend-uri de exceptie in fabrica Bosch Cluj, cu aproape 800 de vizitatori. Un eveniment unde ai avut ocazia sa cunosti compania, sa participi la workshop-uri tematice din sfera SMT si Industry 4.0 sa discuti cu specialisti din domeniu, sa vizitezi fabrica, sa testezi faimoasele noastre eBike-uri si chiar sa aplici pentru a deveni membru al echipei Bosch Cluj.  

Vrem studenţii #SUPERTARI precum cafeaua Jacobs - Editia 2018

Creează-ţi experienţa de #CampionAiCafelei alături de noi! Visul tău începe odată cu startul celei de-a doua ediții a Internshipului în Jacobs Douwe Egberts.

Incepem vara cu oportunitati de cariera la PENNY Market.
Stiri cariera

Incepem vara cu oportunitati de cariera la PENNY Market. Sa stii ca suntem o echipa tanara, prietenoasa, energica si corecta. Suntem siguri ca si tie ti-ar placea la noi, e nevoie doar sa ne cunosti si te vei convinge apoi. Descopera posturile la care poti aplica.

Azure Meetup powered by Microsoft

Are you ready to outpace your knowledge in terms of cloud business? Come and meet our technical experts to explore different Azure clusters.

Un start incitant in cariera la ING, prin programul ING International Talent Programme

Esti un tanar talentat si cauti o cariera in care joci un rol semnificativ in viata a milioane de oameni? Aplica la ING International Talent Programme pana pe 24 iunie si poti incepe jobul visurilor tale in septembrie 2018.