Grupul german Draxlmaier angajeaza 500 de specialisti romani

Dräxlmaier Group, unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de cablaje pentru industria auto mondiala si un important angajator in Romania, a anuntat deschiderea unei noi companii in Romania si deschiderea unui punct de lucru la Pitesti.

Compania are deja un sediul in Timisoara, iar incepand cu 2013 a inceput extinderea in Brasov si Satu Mare. Pentru noua fabrica pe care grupul o va construi in Pitesti vor fi angajati 500 de specialisti.

In fabrica se vor produce piese de schimb si cablaje pentru unul dintre cei mai importanti constructori de masini din lume.

Decizia de extindere a grupului Dräxlmaier in Romania este fireasca in contextul experientei pozitive pe care o avem aici de peste 20 de ani. Grupul nostru opereaza intr-o piata extrem de complexa din industria auto si, prin urmare, trebuie sa ramana competitiv si, in acelasi timp, sa mentina aceleasi standarde inalte de calitate. Specialistii din Romania sunt cei care au demonstrat, in repetate randuri, ca investitiile grupului merita sa fie directionate aici. Peter Wocheslander, directorul companiei Sisteme de Productie Cablaje SRL.

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania

ULTIMELE JOBURI