Stiri cariera

Caut Angajator
Prime Romania lanseaza campania Farmecul lucrurilor fara varsta ce se va incheia cu un targ de haine vintage BOUTIQUE CLICHɔ

Bucuresti, 28 aprilie, 2010 – PRIME Romania anunta inceputul campaniei „Farmecul lucrurilor fara varsta” ce se va desfasura pana sambata, 15 mai, cand va avea loc targul de haine si accesorii vintage „Boutique Cliché”.

Evenimentul Access MBA Bucuresti Luni, 26 aprilie 2010

Intalneste-te, fata in fata, cu scolile internationale de afaceri acreditate! Luni, 26 aprilie incepand cu ora 16:30 la Hotel InterContinental in Bucuresti. Inscrie-te online pentru a purta discutii cu directorii responsabili pentru admitere si a beneficia de sesiuni personalizate de consiliere in legatura cu studiile MBA sau sustinerea testului GMAT.    

ImPRINT trimite imaginatia studentilor la... teatru

Bucuresti, 26 aprilie 2010 – ADVICE Students premiaza si in acest an creativitatea studentilor transpusa in imagine, la concursul de printuri ImPRINT, aflat deja la cea de-a treia editie.  

Au inceput inscrierile la Scoala de Vara FORCE 2010!

FORCE este o Scoala de Vara organizata de ASER, ce se afla la a doua editie si reuneste in fiecare an 20 de elevi de liceu din toate colturile tarii. Proiectul s-a bucurat anul trecut de un real succes, asa ca si anul acesta va intampinam cu un program interactiv de dezvoltare personala, profesionala si recreativa pe masura asteptarilor, dar si cu multe surprize!  

Congresul National al Studentilor la Comunicare prezinta: PR Cultural. Editie revizuita si comentata

Congresul National al Studentilor la Comunicare, eveniment organizat de PRIME Romania (Asociatia Studentilor la Relatii Publice si Comunicare) se afla la cea de-a saptea editie si se va desfasura in perioada 22-24 aprilie la Muzeul National Cotroceni si la Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti.

TeachMe - scoala de publicitate

Pentru al cincilea an consecutiv, ADVICE Students le pregateste studentilor pasionati de advertising doua saptamani de workshop-uri cu si despre comunicare, sub forma unei scoli de publicitate – TeachMe.  

IT is business

IT is Business este un eveniment ce se adreseaza atat studentilor pasionati de management, care sunt atrasi de domeniul IT, cat si celor pasionati de tehnologia informatiei si doresc sa invete sa dezvolte un plan de management.

Zilele Educatiei Non-Formale - Editia I

In perioada 13-15 aprilie 2010, are loc prima editie ZENf (Zilele Educatiei Non-Formale), prin care se urmareste promovarea metodelor de educatie non-formala si a conceptului de angajabilitate.        

3 echipe din Romania participa in finala Citizen Act

In luna decembrie 2009 BRD - Groupe Société Générale invita studentii din Romania sa se inscrie la cea de-a patra editie a Citizen Act, o competitie pe teme de CSR bancar, marca Société Générale. Studentii s-au inscris cu proiecte care au exprimat viziunea lor despre cum poate o banca sa contribuie la o lume mai responsabila.      

Scoala de Vara FORCE pentru liceeni revine !

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) organizeaza la inceputul lunii august a doua editie a Scolii de Vara pentru liceeni FORCE – proiect care ofera sansa la educatie non-formala elevilor de liceu cu rezultate deosebite si care doresc sa se implice social.