Stiri cariera

Caut Angajator
The SwITCh - cel mai fresh și inovativ proiect de IT

Asociația Studenților Economiști din România (ASER) în colaborare cu Microsoft te invită, în perioada 24 aprilie – 20 mai, la The SwITCh - cel mai fresh și inovativ proiect de IT din această primăvară. Aplică, intră în contact cu profesioniști din domeniul IT, dezvoltă-ți abilitățile și cunoștințele...

PR Tea & AD Cookies prezinta “Music Fest”

Bucuresti, 26 martie 2012 –PRIME Romania va invita la cea de a 26-a editie a PR Tea & AD Cookies cu tema  „Music Fest”. Evenimentul, adresat atat studentilor cat si celor interesati de domeniul relatiilor publice si al publicitatii, va avea loc joi, 29 martie ora 18:30,  la Carturesti Verona (Str. Arthur Verona 13-15).

Inscrie-te si participa la DevWorld!

DevWorld, eveniment dedicat programatorilor, dezvoltatorilor de aplicatii desktop si mobil va avea loc in perioada 22-23 martie la hotel Ramada Nord, Bucuresti.

Robochallenge 2012, etapa locala

In dupa-amiaza zilei de 21 martie 2012,  la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti,  a avut loc intalnirea pasionatilor de robotica, concursul Robochallenge, editia a V-a, sub privirile a sute de spectatori care si-au sustinut favoritii cu aplauze si emotie timp de 3 ore.

Business Organization for Students (BOS) te invita la cea de-a IV editie IT is Business – Mobile AppDev

Esti student? Mai mult, esti pasionat de IT ? Te-ai intrebat vreodata cum se realizeaza o aplicatie de pe smartphone-ul tau? Vrei sa stii mai multe despre securitatea mobila?

Robochallenge

RoboChallenge este concursul anual de robotica organizat in cadrul Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, Bucuresti, de catre Liga Studentilor Electronisti, concurs aflat deja la editia a V-a. Concursul va avea loc in Aula Facultatii de Electronica, Telecomunicatii și Tehnologia Informatiei, pe data de 21 martie etapa locala si pe 21 aprilie etapa nationala.

Maguay Lan Party

Eroi cu puteri mistice, masini rapide, sportivi virtuali de performanta si tintasi de elita – este ceea ce Liga Studentilor Electronisti, impreuna cu Maguay va ofera in cadrul  competitiei de gaming Maguay Lan Party, ce se va desfasura in decursul zilei de 31 martie 2012.

AIESEC București organizeaza Business Congress- eveniment de networking dedicat tinerilor profesionisti

AIESEC București, parte a celei mai mari organizații globale conduse de tineri, dedică ziua de 23 Martie networking-ului, in cadrul Business Congress, eveniment ce va avea loc la  Hotel Ibis (Gara de Nord).

Noutatile editiei a Xa RIUF

Sambata, 17 martie, se deschid portile celei de a Xa editii a celui mai mare targ international de universitati din Europa de Est, RIUF. Timp de 2 zile, la Sala Palatului participantii vor putea vizita standurile a peste 100 de universitati din 15 tari.  

Cat te costa sa studiezi in strainatate?

Costurile de trai reprezinta o preocupare pentru parintii copiilor care vor pleca la studii in strainatate. Pe langa taxa de scolarizare, se adauga si costurile chiriei, costuri pentru mancare sau pentru activitati din timpul liber. Bugetele au fost calculate de catre studenti din Marea Britanie, Olanda, Suedia si Danemarca.