Stiri cariera

Caut Angajator
Adobe Learning Center
Stiri cariera

Adobe Learning Center este un program de formare profesionala, creat de Adobe Romania, pentru a veni in intampinarea absolventilor de studii superioare tehnice care nu s-au hotarat inca in privinta domeniului in care vor sa profesese. Participantii vor incerca la prima mana activitati specifce unui anumit domeniu descoperind astfel daca detin aptitudinile necesare acelui domeniu si mai ales daca isi doresc cu adevarat...

Tabara PC World Romania
Stiri cariera

Te pasioneaza IT-ul si nu numai? Vrei sa aflii multe alte lucruri noi sau sa-ti aprofundezi cunostintele in acest domeniu?...si totusi sa nu te plictisesti? Atunci vino cu noi in tabara/ scoala de vara PCWorld .

Absolventi 2008: Ultima suta de metri pentru inscrierea la studii in strainatate – Deadline 15 iunie!
Stiri cariera

Te-ai gandit ce vrei sa faci dupa ce termini facultatea? Direct la job? Ce zici de un program de Master intr-o alta tara?

Oracle lanseaza programul Innovate pentru a-i ajuta pe tinerii intreprinzatori români din domeniul IT

Programul le va oferi gratuit tinerilor absolventi de studii universitare si post-universitare in domeniul IT consultanta pentru dezvoltarea unei afaceri si acces la tehnologie, precum si posibilitatea de a-si prezenta planul de afaceri specialistilor Innovate Greenhouse, pentru dezvoltarea ulterioara si finantare

Cine a castigat un MacBook?
Stiri cariera

A participat la concursul Recomanda Angajatori de Top si a castigat.

Program de formare profesionala la BNR

Banca Nationala a Romaniei organizeaza si in acest an Programul de formare profesionala a tinerilor specialisti, program ce se adreseaza tinerilor absolventi, cu studii economice, juridice sau matematice, cu o pregatire solida care poate fi valorificata cu succes in activitatea bancii centrale. Programul ofera oportunitatea de formare profesionala a celor selectionati prin invatarea din practica a operatiunilor si politicilor...

Recomanda Targul Angajatori de TOP si poti castiga un MacBook
Stiri cariera

Recomanda Targul Angajatori de TOP si poti castiga un MacBook

Afla daca esti admis la o universitate internationala INSTANT
Stiri cariera

Afla la RIUF 2008 ce universitati vei putea aplica printr-un simplu interviu de 10 - 15 minute cu reprezentantii universitatii in care ti se va analiza Formularul de Aplicare, Eseul Personal de Motivare - "Personal Statement" - si orice alte documente mai poti aduce in sprijinul candidaturii tale la un program de studii universitare sau post-universitare internationale.

Cum poate arata cariera ta in Coca-Cola HBC Romania

Afla din acest articol cum poti avea o aplicare de succes pentru pozitia de Business Developer din Coca-Cola HBC Romania, dar si tips & tricks despre procesul de selectie.

Previziuni privind cresterile salariale in 2008
Stiri cariera

Raportul Hay Group – Previziuni privind cresterile salariale din Romania pentru inceputul anul 2008 Studiile firmei globale de consultanta in managemenrt Hay Group dezvaluie astazi care sunt miscarile salariale in piata din Romania pentru perioada urmatoare si care sunt provocarile din agendele managerilor de HR.