Stiri cariera

Caut Angajator
Sprijina Romania la concursul international de CSR Citizen Act pana pe 1 martie!
Stiri cariera

Citizen Act este un concurs international pe teme de CSR organizat de Societe Generale. Aflat la a treia editie, concursul isi propune sa sprijine initiativele de responsabilitate sociala ale studentilor din intreaga lume. Astfel, fiecare echipa (formata din trei studenti ai aceleiasi universitati) trebuie sa propuna o idee de proiect de CSR si un plan de implementare a acesteia.

Scoala de Networking

Imbunatateste-ti Cariera, Afacerea si Viata prin Construirea de Relatii Strategice. Bucuresti, 21 Martie 2009 Networking-ul este activitatea strategica de construire a unei retele personale de contacte, prin initierea, dezvoltarea si mentinerea de relatii interpersonale.  

Careers in Europe Event in Berlin

The Careers in Europe Event in Berlin (May 12th & 13th) is a prestigious recruitment forum where multinational companies from all over Europe will conduct one-to-one interviews with carefully selected first-class candidates. On offer are many excellent careers across the continent!

LEC - Grupe noi pentru cursurile de Java, Excel, PHP si HTML

PHP, Java, .NET , Javascript sau poate Project Management si Presentation Skills. Suna a materii noi in orarul deja incarcat?

Confident Communication
Stiri cariera

Rezultate Puternice Prin Comunicare Puternica - Bucuresti, 13 decembrie 2008 -

Scoala de vanzari IT&C

Scoala de vanzari IT is business este un proiect marca BOS care se adreseaza studentilor care doresc sa-si dezvolte o cariera in domeniul vanzarilor IT&C. Asadar, … daca te pasioneaza programarea, vanzarile sau marketingul e timpul sa afli niste tips & tricks de la niste oameni beeeton.    

Abilitati practice de recrutare si selectie

Prin intermediul acestui seminar va oferim posibilitatea de a va familiariza cu diverse metode si instrumente de selectie si evaluare, concentrandu-ne indeosebi asupra procesului de intervievare. Toate aceste metode tin cont de specificul pietei romanesti de recrutare si sunt prezentate interactiv, intr-o maniera practica, prin exercitii.