ADVICE Students da startul celei de-a doua editii Creativity Blueprints

Aflat in cel de-al doilea an de existenta, cel mai tanar proiect ADVICE Students ii va provoca pe tinerii participanti la un studiu punctual asupra creativitatii in publicitate. Editia de anul acesta pune accentul pe istoria curentelor din advertising si pe elementele inovative care au stat la baza formarii lor. Creativity Blueprints ofera participantilor ocazia de a-si largi orizonturile creative si de a putea imagina cursul de maine al publicitatii folosind mijloace de ieri si de azi.

Înscrierile se pot face intre 1 – 10 martie descarcand formularul de recrutare de pe site-ul www.cb.advicestudents.ro. Cei 20 de tineri selectati vor lua parte la workshopurile care vor avea loc in Orange Concept Store intre 15 – 26 martie. In prima saptamana participantii vor avea cate doua intalniri pe zi – notiunile vor fi abordate mai intai teoretic si apoi practic - pentru ca in cea de-a doua saptamana sa realizeze proiectul final, pe echipe, folosind tehnicile observate anterior.

Ziua 1: Prezentarea proiectului, introducere in istoria creativitatii si realizarea identitatii vizuale a echipei

Ziua 2: Punctele de plecare ale publicitatii si tehnicile folosite in acele vremuri.

Ziua 3: Pop-art si anii 70 – 80, momentul in care arta se transforma in afacere.

Ziua 4: Arta digitala si inceputul unui nou secol.

Ziua 5: Brandingul de tara.

Ziua 9: Prezentarea briefului final.

ADVICE Students este, de 7 ani, singura organizatie studenteasca ce ofera tinerilor evenimente si scoli gratuite de publicitate pentru ca ei sa poata revolutiona cu pasiune peisajul advertisingului romanesc. Concepute de studenti pentru studenti, proiectele ADVICE Students au adus în fata participantilor unii dintre cei mai experimentati oameni din advertising si le-au prezentat cele mai inovative tehnici de marketing si comunicare.Pentru informatii suplimentare: www.cb.advicestudents.ro

Persoane de contact:
Iulia Macadon – Project Manager 0748.220.124, iulia.macadon[at]yahoo.com
Ana-Maria Ionescu – Project Manager 0747.111.287, ionescu.anamaria[at]yahoo.com

 

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?