Peste 30 de institutii educationale internationale isi prezinta programele de studii postuniversitare la RIMME 2010

A doua editie a RIMME – ROMANIAN INTERNATIONAL MASTER & MBA EXHIBITION va avea loc joi, 11 martie 2010, la Hotel Intercontinental in Bucuresti. RIMME este un eveniment ce faciliteaza tinerilor romani contactul cu reprezentantii a peste 30 de programe internationale de studii post-universitare. Dintre participanti: INSEAD, Stanford University, London Metropolitan, London School of Economics, Reims Management School.


In cadrul RIMME, vizitatorii vor putea participa la o serie de seminarii cu tineri absolventi romani ai unora dintre cele mai prestigioase programe de MBA din lume, care vor vorbi despre parcursul lor profesional, despre experienta lor academica si despre decizia continuarii carierei in Romania sau / si in strainatate. Alte seminarii vor fi axate pe prezentarea criteriilor de avut in vedere pentru selectarea unui program de MBA, prezentarea oportunitatilor de studii post-universitare in SUA si alte subiecte de interes.


Cei interesati de un raspuns rapid asupra sanselor lor de admitere la un program de MBA, vor putea participa la o serie de interviuri individuale cu reprezentanti ai programelor de MBA partenere a doua zi dupa eveniment - vineri, 12 martie. Mai multe informatii despre RIMME si formularele de inscriere sunt disponibile pe www.rimme.educativa.ro.


In ceea ce priveste sursele de finantare, cei interesati pot castiga una dintre cele 3 burse Executive MBA si 3 burse MBA, oferite de COTRUGLI Business School, partener educational al evenimentului. De asemenea, City - International Faculty of the University of Sheffield ofera 5 burse de 50% din taxa de scolarizare.


RIMME este organizat de EDUCATIVA, un grup de organizatii non-guvernamentale si companii private ce ajuta tinerii romani sa identifice si sa fructifice diverse oportunitati de dezvoltare personala. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.educativa.ro.

Va recomandam si:

6 atribute ce te vor aduce fata in fata cu jobul mult visat

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?