Stiri cariera

Caut Angajator
Discover UN
Stiri cariera

Daca vrei sa te familiarizezi cu activitatile agentiilor ONU din Romania si din strainatate, daca vrei sa ai o viziune asupra ceea ce inseamna m...

Case Study 2009 o oportunitate in plus pentru studenti
Stiri cariera

Studentii de la facultatile din toata tara sunt asteptati sa isi dovedeasca abilitatile in fata reprezentantilor unor companii importante din piata economica romaneasca. Pe data de 8 decembrie 2009, la sala Europa din Bucuresti, va avea loc concursul anual de studii de caz “VWI Case Study”

Inscrie-te pe portalul Alumni Deutschland!
Stiri cariera

AlumniPortal-Deutschland.org este un site international ce isi propune sa reuneasca toate persoanele care au lucrat sau studiat in Germania intr-o singura comunitate virtuala.

Centrul FIDES organizeaza cursuri intensive de limbi straine - inscrieri 2-13 noiembrie 2009
Stiri cariera

Pentru cursurile de limbi straine (limbaj standard) ce vor avea loc la sediul FIDES, urmatoarea serie se va desfasura intre 16 noiembrie - 22 ianuarie 2010, modul de 32 h, sedinta de 2h, de 2 ori pe saptamana pentru variantele de dimineata si dupa-amiaza si modul de 24 h, sedinta de 3h, pentru varianta de week-end (vinerea sau sambata).

Attitude - 7 noiembrie 2009

Attitude este seminarul de varf pentru imbunatatirea carierei si vietii. La acest seminar marca Career Experts vei invata cea mai eficienta si puternica metoda pentru transformarea atitudinilor tale. Career Experts este primul centru privat de consiliere in cariera din Romania, fondat in anul 2004. Serviciul nostru principal este cel de career coaching, caruia i se alatura training-uri, seminarii si prezentari pe teme...

ING Student Card
Stiri cariera

Pune mana pe Cardul Student pana la 31 decembrie ! Daca esti student sau masterand si ai sub 24 de ani, primesti moca ING Card Student cu Internet Banking gratuit. In plus primesti 30 de RON in loc de "bursa" daca faci 3 plati cu cardul pana la sfarsitul anului. Banii de la ai tai intra instant, scapi de comisioane si taxe. Basca poti castiga un laptop pe saptamana. Aici se dau cardurile, laptopurile si cei 30 de RON....

Evenimentul Access Masters Tour in Bucuresti

Cele mai bune scoli internationale de afaceri vin in Bucuresti in data de 24 noiembrie pentru a-si prezenta programele lor specializate de masterat!    

PRIME da startul la maraton!
Stiri cariera

Daca te pasioneaza PR-ul si iti place sa mergi la petreceri inedite, avem noi o propunere pentru tine: sambata, PRIME da startul la Maraton! 8 ore de lucru intensiv, combinat cu multa distractie.