Stiri cariera

Caut Angajator
PRIME Romania organizeaza a doua editie PR&Ad Fair – cel mai specializat targ de joburi si internshipuri din Romania

Mai 2010, Bucuresti – PRIME Romania anunta desfasurarea in perioada 13-14 mai 2010, la Facultatea de Drept (Universitatea Bucuresti), a celei de-a doua editii a targului PR&Ad Fair – singurul targ de joburi si internshipuri din Romania specializat in domeniul relatiilor publice si al publicitatii.

Personal Development School. Cariera de piatra!

Personal Development School este un proiect cu traditie ce poarta stampila Voluntari pentru Idei si Proiecte si care se desfasoara in perioada 3- 15 mai. Vizand studentii de anul I si II, proiectul isi propune sa le ofere celor 25 de participanti informatii concrete si valoroase care sa reprezinte un fundament palpabil pentru viitoarea lor cariera.    

Hai sa ne jucam impreuna de-a VIP-ul!

In perioada 26 aprilie – 13 mai 2010 organizatia studenteasca VIP Romania va derula o campanie de promovare, campanie care are ca idee centrala jocul, sloganul acesteia fiind „Hai sa ne jucam impreuna de-a VIP-ul!”. Campania vizeaza studentii de la Academia de Studii Economice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative si Universitatea Bucuresti.

Pe tine ce culoare te reprezinta in Business ? Akademics – « Business in colours »

Ajuns la a IV- a editie, Akademics isi propune sa faciliteze transferul de know-how intre generatii, sa contribuie la formarea modelelor personale si profesionale ale tinerilor si sa ofere posibilitatea networkingului. Akademics este un proiect organizat de ASER, care se desfasoara in perioada 26-30 aprilie si consta intr-o serie de conferinte si workshop-uri pe toate domeniile enuntate.    

Prime Romania lanseaza campania „Farmecul lucrurilor fara varsta” ce se va incheia cu un targ de haine vintage „BOUTIQUE CLICHÉ”

Bucuresti, 28 aprilie, 2010 – PRIME Romania anunta inceputul campaniei „Farmecul lucrurilor fara varsta” ce se va desfasura pana sambata, 15 mai, cand va avea loc targul de haine si accesorii vintage „Boutique Cliché”.

Evenimentul Access MBA Bucuresti – Luni, 26 aprilie 2010

Intalneste-te, fata in fata, cu scolile internationale de afaceri acreditate! Luni, 26 aprilie incepand cu ora 16:30 la Hotel InterContinental in Bucuresti. Inscrie-te online pentru a purta discutii cu directorii responsabili pentru admitere si a beneficia de sesiuni personalizate de consiliere in legatura cu studiile MBA sau sustinerea testului GMAT.    

ImPRINT trimite imaginatia studentilor la... teatru

Bucuresti, 26 aprilie 2010 – ADVICE Students premiaza si in acest an creativitatea studentilor transpusa in imagine, la concursul de printuri ImPRINT, aflat deja la cea de-a treia editie.  

Au inceput inscrierile la Scoala de Vara FORCE 2010!

FORCE este o Scoala de Vara organizata de ASER, ce se afla la a doua editie si reuneste in fiecare an 20 de elevi de liceu din toate colturile tarii. Proiectul s-a bucurat anul trecut de un real succes, asa ca si anul acesta va intampinam cu un program interactiv de dezvoltare personala, profesionala si recreativa pe masura asteptarilor, dar si cu multe surprize!  

Congresul National al Studentilor la Comunicare prezinta: „PR Cultural. Editie revizuita si comentata”

Congresul National al Studentilor la Comunicare, eveniment organizat de PRIME Romania (Asociatia Studentilor la Relatii Publice si Comunicare) se afla la cea de-a saptea editie si se va desfasura in perioada 22-24 aprilie la Muzeul National Cotroceni si la Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti.

TeachMe - scoala de publicitate

Pentru al cincilea an consecutiv, ADVICE Students le pregateste studentilor pasionati de advertising doua saptamani de workshop-uri cu si despre comunicare, sub forma unei scoli de publicitate – TeachMe.