Stiri cariera

Caut Angajator
Web In Progress HP Contest

  Win the chance to learn, work & have fun @ HP!!! Web In Progress... HP Software Contest. Learn from, be coached by & have fun with HP experienced professionals.  

Studentii fata in fata cu angajatorii!

Open – call pentru un focus-group organizat de LEAP si Achieve Global. Cautam studenti care sa discute cu noi despre angajabilitate, educatie si provocarile pietei muncii pentru tinerii din Romania.  

Stagii de vara 2010 la Freescale Romania

Freescale Semiconductor Romania va aloca peste 27.000 USD pentru programul de internship de anul acesta. In luna Iulie, 10 studenti, selectati dintr-un numar de aproximativ 150 de aplicanti, vor incepe stagiul de internship la Freescale pentru o perioada de 3 luni.

Strategii pentru Succes - Workshop-ul de Dezvoltare a Carierei pentru Tineri

Participand la programul "Strategii pentru succes" vei putea identifica aspectele care diferentiaza persoanele ce au succes extraordinar in cariera de restul.

Scoala de vara Cognosis, editia a IV-a

In perioada 1-7 august 2010, Cognosis - Federatia Asociatiilor Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei din Romania - organizeaza cea de-a IV-a editie a Scolii de Vara, cu tema „Dezvoltare personala pentru psihologi fara limite”.  

Primii pasi pentru o cariera in programare

Line Education Center (LEC) este un centru de training dedicat 100% cursurilor de IT. Ceea ce aduce cursurilor LEC un grad foarte mare de utilitate si aplicabilitate este faptul ca trainingurile sunt sustinute de programatori cu experienta si totul se bazeza pe studii de caz si practica.

Fii printre elite, traieste o vara de Leadership!

Scoala nu se termina niciodata, educatia este continua, iar cei mai buni dintre noi stiu asta. Vara aceasta, singura scoala de leadership din Romania iti propune o experienta care schimba nu doar viziuni, ci si atitudini. Vino la Leadership School 6, un concept LEADERS Romania, sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei!    

Economics through a Macrofying Glass

„Fiecare epoca de aur are un sfarsit. Si cu cat este mai stralucitoare, cu atat sfarsitul ei va fi mai intens.” (Fareed Zakaria) Dupa restructurarea economica ce a avut loc prin intermediul institutiilor de la Bretton Woods, lumea se afla intr-o criza ce va schimba paradigma economica.  

Leadership fara cravata, la Poiana Brasov!

“Leaders keep their eyes on the horizon, not just on the bottom line”. Fii si tu inspirat vara aceasta de o experienta unica si inlocuieste trainingurile obisnuite cu un mix de leadership fara cravata. LEADERS Romania iti propune Leadership Academy 2!    

Seminar de comunicare interculturala, 31 iulie 2010

Catedra de Germanistica a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii Bucuresti, in colaborare cu Casa de Cultura Friedrich Schiller, organizeaza Seminarul de comunicare interculturala, eveniment ce se desfasoara in cadrul Proiectului European Leonardo da Vinci.